<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Elbek amp Vejrup l ber med prisen som Danmarks bedste arbejdsplads
Elbek & Vejrup løber med prisen som Danmarks bedste arbejdsplads

Annonce

Elbek & Vejrup løber med prisen som Danmarks bedste arbejdsplads

Flere års målrettet fokus på medarbejdertrivsel kulminerer nu med kåringen af rådgivnings- og IT-virksomheden Elbek & Vejrup som den bedste arbejdsplads blandt mellemstore virksomheder. Ifølge medarbejderne findes der ganske enkelt ikke et bedre sted at arbejde. Således svarer 98 pct. af medarbejderne positivt på spørgsmålet: Mit arbejde giver mening – det er ikke ’bare’ et arbejde.  Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionelt gode arbejdspladser.


Spørger man administrerende direktør Niels Elbek, er vinderopskriften enkel: ”Vores strategi har fra starten af virksomhedens 22-årige historie været enkel. Vi skal være de dygtigste i Danmark inden for vores felt. Den enkle strategi har nemlig to konsekvenser: Det er nemt at tiltrække kolleger, for når du er den dygtigste til det, du laver, vil folk gerne ansættes. Og det er meget nemmere at få kunder. Den strategi holder stadigvæk, og vi siger det stadigvæk.”


Niels Elbek uddyber: “Vi bruger meget krudt på at være de bedste i klassen til vores fag, som vi virkelig kan lide og er 110% engageret i. Det har vi arbejdet på i rigtig mange år, og det er lykkedes for os. Samtidig betyder vores renommé, som en yderst attraktiv arbejdsplads, at det er meget nemmere at rekruttere dygtige, nye kolleger samt fastholde de nuværende.


Vi har skrevet en pressemeddelelse i forbindelse med kåringen som Danmarks bedste arbejdsplads, som du kan læse her

Kontaktinformation
Elbek & Vejrup
Tangen 6
8200 Aarhus N
Tlf:70 20 20 86
Email:  
Elbek--amp--Vejrup-l-ber-med-prisen-som-Danmarks-bedste-arbejdsplads