<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Stort projekt om renoveringssystemer til faldstammer
Stort projekt om renoveringssystemer til faldstammer

Annonce

Stort projekt om renoveringssystemer til faldstammer

Rørcenteret ved Teknologisk Institut afslutter til april et omfattende projekt om renoveringssystemer til faldstammer. På Ejendomsmessen vil Flemming Springborg, der er Seniorspecialist og civilingeniør på Teknologisk Institut, fremlægge projektets interessante konklusioner.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Der findes et utal af renoveringssystemer til faldstammer og på Rørcenteret besluttede man at i starten af 2016 at udarbejde en anvisning til de mange forskellige metoder indenfor renovering af faldstammer samt et overblik over de forskellige systemer.

 

- Vi har forsøgt til dels at få et overblik over alt hvad der findes af systemer, men også at undersøge hvilken kriterier som er afgørende for kvaliteten af den færdige renoveringen og som entreprenøren efterfølgende skal være i stad til at dokumenter.

 

Vi har også forsøgt at beskrive hvilken dokumentation bygherren som minimum bør forlange for de systemer han tilbydes, inden et endeligt valg skal træffes. Vi ser jo eksempler på at der ved nogle renoveringssystemer loves en længere levetid end de i realiteten har.

 

Det er derfor en vigtig opgave som Rørcenteret har sat sig for, og de endelige konklusioner og anvisninger vil komme byggebranchen til stor gavn.

 

Læs mere om Fagmesser og Events

 

Fremvisning af testresultater

- Vi mener blandt andet at entreprenørerne eller producenterne blandt andet skal kunne fremvise testresultater, der som minimum viser at levetiden lever op til bygherrens forventninger og at produkterne kan tåle de forskellige stoffer de vil komme i kontakt med. Vi har også nøje undersøgt hvilke parametre man skal undersøge, når man sagligt skal kunne vurdere om en faldstamme bør renoveres eller ligefrem udskiftes, uddyber Flemming Springborg.

 

Flemming Springborg fortæller om mere om renoveringssystemer til faldstammer på Ejendomsmessen 29-30 marts i Bellacenter.

 

Læs mere om Ejendomsmessen her
Ejendomsmessen
...

Ejendomsmessen

Bella Center, Copenhagen
København, Danmark
29 - 30/03/2017

Kontaktinformation
Ejendomsmessen
Bella Center, Center Blvd. 5
2300 København
Tlf:+45 97 210 270
Web:
Email:   info@easyfair.dk