<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Passivhus System C
Byg med Passivhus System +C

Annonce

Byg med Passivhus System +C

Egernsund Tegl har med bl.a. Teknologisk Institut, Bjerg arkitektur og Dansk Passivhus Center udviklet og gennemprøvet en ny passivhuscertificeret løsning, der løser problematikken om hulmurstykkelser og linjetab omkring døre og vinduer. Samtidig er der udviklet detaljer i et samlet byggesystem, der viser hvordan systemet udføres på byggepladsen. De præfabrikerede Energifalse skaber den præcision og stabilitet i udførslen, der gør det enkelt at overholde luftæthedskravene i BR15/20 samt Passivhuse.Certified Passive House Component-certifikat.

 

Designmæssigt skaber falsen kant, når der lægges op til en stram arkitektur i bygningens indre rammer. Dermed er løsningen ikke kun energieffektiv, men understøtter også tidens foretrukne bygningslook.Energifalsene kan udnyttes alene, i en ellers traditionel opbygget teglmur, men er en del af det komplette Passivhus System +C, der viderefører alle teglmurens kvaliteter i et smalt vægfelt med lave u-værdier. Læs mere om Energifalsene her.

 

 

Arkitektens ord

 

”Det er fantastisk, at vi nu kan bygge passivhuse rationelt med tegl, der samtidig lever op til danske håndværksmæssig byggetraditioner – det er moderne komfort, energieffektivitet af i morgen og bygningskultur, der her ser dagens lys.”
Søren Riis Dietz, arkitekt m.a.a., Dansk Passivhuscenter

Kontaktinformation
Egernsund Wienerberger A/S
Rørmosevej 85
DK-3200 Helsinge
Tlf:+45 7444 2540
Email:   salg@egernsund.com