<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Amaryllis hus
Amaryllis hus

Annonce

Amaryllis hus

 

 

Indsigt med udsigt

Med sine kæmpestore, tragtformede blade er Amaryllis en af de mest imponerende og smukke blomster. Sådan er det også med Amaryllis Hus, der med sine smukke tegl i mørke efterårsnuancer og grønne tage og facader forener æstetik og nymoderne arkitektur.


Bygningens facader er opført i Egernsund Tegls håndstrøgne 3.3.73 Safari tegl i gule og lyse nuancer, og indgår i et fint samspil med de elegante cortens-farvede altaner – et samspil, der også komplementerer bydelens grønne omgivelser.


Amaryllis Hus på Grønttorvet er tegnet af arkitekterne Mangor & Nagel, der sammen med projektudvikler FB Gruppen A/S har designet en arkitektonisk bygning, hvor grønne og bæredygtige elementer er integreret i arkitekturen hele vejen op til 15. sal.
Med rene, nordiske linjer og lækre materialer byder Amaryllis Hus på ejerlejligheder af højeste kvalitet. Gennemtænkte planløsninger og store rum giver høj funktionalitet og gør lejlighederne lyse, åbne og indbydende – og nemme at indrette og møblere efter personlig smag.


Amaryllis Hus er udformet som et længe hus i forskellige facadevariationer med et tilhørende tårn. Med henholdsvis 5, 6 og 15 etager rejser Amaryllis Hus sig og tilbyder en spektakulær udsigt, hvor man kan nyde udsigten over byen – og ikke mindst ud over Grønttorvsparken, der ligger overfor ejendommen. Fra den nordlige facade er der direkte udsigt til den 23.000 m2 store, grønne park – og bor du i toppen af det 15. etagers høje tårn, får du en af Grønttorvets ubetinget bedste udsigter.

Tekniske data

Varenr.

3373A00M

Teglværk

Matzens Teglværk

Størrelse

228 x 108 x 54 mm

Format

Dansk Normalformat

Basisenhed

Stk.

 

Kontaktinformation
Egernsund Wienerberger A/S
Rørmosevej 85
DK-3200 Helsinge
Tlf:+45 7444 2540
Email:   salg@egernsund.com