<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Danvak De overordnede processer er afgoerende
Danvak

Annonce

Danvak: De overordnede processer er afgørende

Projektledelse, indregulering og commissioning er afgørende elementer i det gode byggeri, som flere bygherrer og rådgivere burde interessere sig for, lyder det fra Danvak.

 

Tekst af Frank Ulstrup

 

Rigtig mange af byggeriets HVAC-aktører holder sig fagligt opdaterede ved at være medlem af et professionelt netværk som Danvak. Her udbydes tekniske kurser, arrangeres ekskursioner og temamøder - og den årlige Danvak Dag, der i år er rykket til den 1. september, er et stort tilløbsstykke.

 

Men kursusprogrammet består af meget mere end de rent tekniske specialer, siger generalsekretær Claus Andreasson:

 

- Projektledelse, indregulering og commissioning er tre meget vigtige - men desværre lidt oversete felter - som vi udbyder kurser i, og som mange flere rådgivere og bygherrer burde interessere sig for.

 

- Hvis man ikke har styr på den del, risikerer man reelt, at man ikke får det, man har betalt for. Og behovet for at have styr på disciplinerne vokser kun i takt med at byggeriet bliver mere og mere komplekst, lyder det.

 

COLOURBOX27194111_1920

 

Læs også: Dårligt indeklima kan spores tilbage til byggeprocessen

 

Sød musik og godt byggeri

Af samme grund opfordrer Claus Andreasson alle, der har berøring med de nævnte processer til at melde sig ind i Danvaks omfattende netværk af professionelle:

 

- Vi har kurser på alle hylder, og appellerer både til de unge og til de mere erfarne. Faktisk ser vi nogle utroligt frugtbare processer – både på teknisk snævre felter, og i forhold til f.eks. commissioning – når unge og ældre sidder side om side. De ældre har ofte en meget solid hands-on erfaring, mens de yngre er superdygtige på det digitale område.

 

-Når de begynder at tale sammen og inspirere hinanden på kurser og ekskursioner opstår der sød musik – og et rigtig godt byggeri. Og det er jo det, som det i sidste ende handler om – at fremme det gode byggeri, og gøre det rigtigt første gang. På den måde gør vi også klimaet en tjeneste, lyder det fra Claus Andreasson.

 

 

Kontaktinformation
Danvak
Islands Brygge 26, 4. tv.
2300 København S
Tlf:36 36 90 60
Email:   info@danvak.dk