DS Stålprofil Tyndpladeprisen 2022 portalbillede

Vinder af Tyndpladeprisen 2022

DS Stålprofiler pryder facaden på årets vinder af Tyndpladeprisen 2022 (kategori: Bolig).

 

"Venligbolig Plus" på Frederiksberg er et populært byggeri af mange årsager. Det er smuk både visuelt - men også idé- og formålsmæssigt. Byggeriet består af kuber beklædt med Nordic Klikfals og er skabt til fællesskaber for ældre, singler, studerende og nye danskere og er på samme tid en boligform, hvor der er tænkt bæredygtige løsninger ind. ONV arkitekter er lykkes med at skabe mindre, smartere og bedre boligtyper til en fornuftig pris.

 

Det prisvindende projektet ”Venligbolig Plus” er et af Danmarks mest unikke projekter med tyndplader – og nu også vinder af endnu en pris: Tyndpladeprisen 2022 i kategorien "Bolig". 

 

Tidligere har projektet modtaget priserne: Danish Design Awards 2017, Året Byggeri 2019, Licitationen Produktudviklingsprisen 2019, Nomineret til årets "Arne" 2020, Frederiksberg Kommunes Bygningspræmiering 2021 - og nu også Tyndpladeprisen 2022 i kategorien "Bolig".

 

Tyndpladeprisen uddeles af Tyndpladegruppen. De deltagende projekter dyster i 3 forskellige kategorier – Erhverv, Bolig og Kultur – og dommerne kårer én vinder i hver kategori. Desuden er der en publikumspris, som tildeles det projekt, der får flest mulige stemmer ved en offentlig afstemning.

 

Vi er stolte over, at være en del af dette projekt, som på fornemmeste vis præsenterer DS Nordic Klikfals i en både bæredygtig og nytænkende sammenhæng.

 

Læs mere på vores hjemmeside: ds-staalprofil.dk


DS Stålprofil Tyndpladeprisen 2022-2

Kontaktinformation