<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
dsp_haandvaerkernes_hus_06I1441

Stærke sager på tag og facade

Stål og kobber er perfekt til tag og facade. Frem for alt fordi materialerne er stærke og giver en unik løsning, der holder længe, og som beskytter din bygning optimalt – med et minimum af vedligeholdelse. Samtidig giver tag- og facadeløsninger fra DS Stålprofil frihed til at skabe præcis det udtryk, du ønsker. Når det gælder montagetid og økonomi, vinder DS Nordic Klikfals i stål og kobber også med flere længder i en direkte sammenligning med de fleste alternativer. Uden at give køb på hverken kvalitet, levetid, komfort eller æstetik.

 

Smuk kobberløsning i Aalborg midtby

 
MA-ejendomme havde i sam­arbejde med Arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD besluttet, at denne ejendoms nye tag skulle beklædes med kobber. Valget faldt på DS Nordic Klikfals i kobber. Denne tagplade udmærker sig ikke kun ved at være ægte kobber, men også bl.a. ved lynhurtig montage og frem­ragende totaløkonomi i forhold til den traditionelle montage med manuel falsning udført på byggepladsen. Resultatet er her en virkelig flot og økonomisk løsning, som du kan se i centrum af Aalborg.
 
Find inspiration til dit næste byggeprojekt med tag- og facadebeklædning i stål: www.ds-staalprofil.dk
 
dsp_haandvaerkernes_hus_DJI_0637

Kontaktinformation