Frame_System

Perfekt finish med DS Frame System

Professionelt og økonomisk inddækningskoncept afslutter og sikrer den vellykkede visuelle facademontage

 

Hvis detaljerne tæller, når leder du efter inddækninger, så gå efter DS Frame System. Og gå bare helt tæt på - for kvalitet og finish holder, uden at det går ud over projektøkonomien. DS Frame System udgør forskellen på en vellykket facademontage frem for en gennemsnitlig - og løfter dermed det samlede indtryk. Konceptet sikrer tætte samlinger samt en flot finish, der på bedste vis spiller sammen med den øvrige facadebeklædning.

 

Tildannelse og montage af inddækninger omkring vinduer og døre kan ofte være tidskrævende og forbundet med uforudsete udfordringer. DS Frame System sikrer hurtig montage, da inddækningerne specialproduceres på egen fabrik. De udstansede hjørnesamlinger betyder, at der ikke skal klippes eller bearbejdes i inddækningerne ude på byggepladsen. Det betyder hurtig montage, reduceret materialeforbrug og sikrer tætte samlinger og flot finish. Alt i alt en langtidsholdbar, attraktiv og økonomisk fornuftig løsning, som er en optimal medspiller til de mange forskellige facadebeklædninger, der i dag anvendes i moderne nordisk arkitektur og boligbyggeri.

 

DS Frame System produceres af DS Stålprofil, som begyndte produktionen af stål helt tilbage i 1969, og som i de seneste år har profileret sig stærkt som leverandør til dansk byggeri. Virksomheden har en lang række certificeringer, som tilsammen udgør det værktøj, der styrer kvaliteten i hver eneste ordre. Hos DS Stålprofil bliver du mødt af medarbejdere med stor faglig kompetence, arbejdsglæde og imødekommenhed, og som dagligt udviser beslutningskraft i en flad og åben organisation.

 

Se mere om produktet her: https://www.ds-staalprofil.dk

Kontaktinformation