dsp_michael_anchers_vej_06I0110

Nordic Klikfals topper arkitektkunst

 

Arkitekt Bjarne Poulsen har forvandlet 50’er villa til arkitektonisk perle

 

At arbejde med stålprofiler er ikke nyt for arkitekt Bjarne Poulsen. Allerede for 20 år siden blev han fascineret af materialet, som dengang var et utraditionelt indslag i dansk byggeri. Det tidsløse udtryk gør, at selv efter tyve år står pladerne knivskarpt samtidig med, at de leverer et arkitektonisk løft i samspillet med andre materialer. Det gør Nordic Klikfals til et oplagt valg i forbindelse med ombygning, tilbygning og renovering.

 

Et fornemt resultat er Michael Anchers Vej i Aalborg. Her har Bjarne Poulsen forvandlet en ældre 50’er villa med rød facadetegl og asbesttag i fibercement til en arkitektonisk perle. Samspillet mellem murværk, stålprofiler og træ giver et formfuldendt udtryk og lever til fulde op til de krav, der stilles til boligtrenden i 2021. Det stramme og minimalistiske udtryk med DS Nordic Klikfals 475, i farven Silver, på taget og på tilbygningens facader fremhæver huset, som på flotteste vis falder perfekt ind i omgivelserne med udsigt over Aalborg midtby og havnefront.

 

Siden DS Stålprofil lancerede Nordic Klikfals i 2016, har danske arkitekter haft et godt øje til profilpladerne. Pladernes stilrene udtryk passer perfekt ind i boligtrenden og er samtidig et økonomisk attraktivt alternativ til dyrere tagbelægninger. Nordic Klikfals er også hurtigere og nemmere at montere, da pladerne blot klikkes sammen.

 

De fremtidige miljømæssige hensyn er også tænkt ind. Pladerne hverken udleder tungmetaller eller andre kemikalier til miljøet gennem det afledte regnvand. De er desuden behandlet med en bæredygtig, biobaseret overfladebehandling (GreenCoat®), som sikrer lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

 

Se flere billeder fra projektet - Klik her!

 

Kontaktinformation