BuildingGreen2023-Aarhus3

Mød DS Stålprofil på Building Green i Aarhus

 

Mød os på Building Green den 3.-4. maj - Stand 32

 

Building Green messen løber af stablen lige om lidt. Og vi er med!

 

Vi har naturligvis særligt fokus på bæredygtigt byggeri med minimal klimabelastning, og du kan bl.a. møde vores arkitektkonsulent og repræsentanter fra SSAB, som vil hjælpe med råd og inspiration indenfor byggeri med stål.

 

Vi præsenterer vores profiler til tag- og facadebeklædning, der er produceret af GreenCoat® stål fra SSAB, som er et af de mest miljøvenlige stålprodukter på markedet. Derudover er vi Cradle-to-cradle certificeret® og har mange indsatsområder i forhold til bæredygtig produktion og produkter, som gør os til en attraktiv partner og leverandør. Ved at bruge bæredygtige materialer som eksempelvis vores GreenCoat® ståltag og -facader, kan bygninger opnå høje scores i forskellige certificeringsordninger indenfor bæredygtighed (f.eks. LEED, DGNB og Svanemærkning).

 

 

På messen vil vi selvfølgelig også vise flotte referenceprojekter og arkitekternes foretrukne designprofil, DS Nordic Klikfals, som er kendt for sin enkle og tidløse æstetik. Og har du endnu ikke opdaget vores smarte DS Frame System, så har du også mulighed for at opleve den helt unikke finish og ikke mindst det minimerede spild, denne innovative løsning sikrer.

 

Building Green-messen er for dig, der gerne vil inspireres og bruge mere bæredygtige byggematerialer, så klimaet belastes mindst muligt. Vi glæder os til en snak om, hvorfor især stål er et attraktiv materiale i den henseende. Ikke mindst i forhold til facade- og tagbeklædning, men også som effektiv inddækning af døre og vinduer med DS Frame System.

 

 

Kom forbi vores stand på Building Green-messen og mød vores team. Vi ser frem til en god dialog om dit næste byggeprojekt med DS stålprofiler, so er produceret af GreenCoat® stål, der har en biobaseret belægning, hvor en stor del af traditionelle fossile olier er erstattet af rapsolie.

 

Vi ses på stand 32.

Kontaktinformation