Billede

Gratis lookbook til arkitekter

Hent inspiration fra en række spændende byggeprojekter - download en gratis design-bog

 

DS Nordic Klikfals har på rekordtid etableret sig som et eksklusivt materiale, der fungerer perfekt i samspil med beton, tegl, træ m.m. Det stilrene og stramme look har allerede inspireret mange arkitekter og har resulteret i flere unikke og prisvindende løsninger indenfor erhverv og kontor, sportsanlæg, institutioner, privatboliger og landbrug m.m. En række af disse spændende løsninger har DS Stålprofil samlet i en flot lookbook, som du kan downloade helt gratis fra vores hjemmeside. Udover præsentationen af de forskellige projekter kan du også møde en række arkitekter, som fortæller om deres erfaringer med DS Nordic Klikfals.

 

DS Nordic Klikfals er ideel til både tag- og facadebeklædning. Den unikke montagemetode, hvor pladerne blot klikkes sammen, efterlader et smukt stilrent, tidsløst og æstetisk indtryk uden synlige skruer, som passer perfekt ind i boligtrenden 2021. DS Nordic Klikfals er ikke kun interessant på grund af sit udseende og sit samspil med andre byggematerialer. De forskellige bredder, tilpassede længder og overflader giver arkitekten stor designfrihed. Læg dertil, at profilerne er både hurtigere og nemmere, og dermed også billigere, at montere end andre tagbeklædninger. Sammenlagt giver DS Nordic Klikfals et fornemt resultat uden at gå på kompromis med udtryk, kvalitet og levetid, og produceret i det miljøvenlige GreenCoat® prælakerede stål, er bygningen sikret den perfekte overfrakke.

 

DS Gruppen begyndte sin produktion af stål helt tilbage i 1969, og har i de seneste år profileret sig stærkt med DS Nordic Klikfals til tag- og facadebeklædninger. Virksomheden har en lang række certificeringer, som tilsammen udgør det værktøj, der styrer kvaliteten i hver eneste ordre. Som arkitekt bliver du mødt af medarbejdere med stor faglig kompetence, arbejdsglæde og imødekommenhed, og som dagligt udviser beslutningskraft i en flad og åben organisation.

 

Download din egen lookbook allerede i dag - det er gratis…

 

 

Kontaktinformation