dsp_remmerslundvej_hedensted_62P9826

Facadebeklædning i eksklusiv Pladur Icecrystal belægning

- oplev den helt særlige iøjnefaldende effekt!

 

Disse rækkehuse er opført i to etager. Facaden og de små udsigtskarnapper på førstesalen er beklædt med DS Nordic Klikfals. Belægningen på stålprofilerne er den eksklusive Pladur Icecrystal, der har en smuk, krystallisk struktur, som klikker rigtig godt med de rustikke mursten.

 

 

Midt i naturen - med miljømæssige hensyn!

 

De lækre, nybyggede lejemål er opført i det naturskønne område Remmerslund i det nordlige Hedensted og indbyder i høj grad til en dejlig gåtur med hunden på de hyggelige stisystemer, der er etableret i hele boligområdet.

 

Til projektet er der naturligvis anvendt GreenCoat® prælakeret stål. Det er faktisk verdens mest miljøvenlige overfladebehandling til stålprofiler, som er udviklet til at sikre byggerier en holdbar farve og en modstandsdygtig overflade uanset vejret. Med GreenCoat® har stålprofilerne en høj farvebestandighed og en finish, der er ekstremt modstandsdygtig overfor korrosion og UV-bestråling samt ridser og snavs generelt. Den kan anvendes til både tag- og facadeløsninger. GreenCoat® er derfor en fantastisk løsning i mange nye, spændende byggeprojekter, hvor de miljømæssige hensyn spiller en stor rolle.

 

DS Nordic Klikfals profilet, der er anvendt på facaden, er vores nyeste og mest eksklusive designprofil, som giver dig en arkitektonisk stilren tag-og facadeløsning uden synlige skruer. Stålprofilen er arkitekternes foretrukne på grund at dets moderne og tidsløse look og de mange muligheder indenfor materialer og design. Samtidig gør designet på DS Nordic Klikfals den til et økonomisk stærkt alternativ til mange andre løsninger.

 

Lejerbo Trekanten har bygget 30 familieboliger og lægger an til at udbygge området yderligere. Husene med fire værelser fordelt på to etager er opført med henholdsvis 103 og 114 kvadratmeter.

 

Se flere inspirerende billeder på vores hjemmeside:

https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/inspiration/case/remmerslundvej-26-8722-hedensted

Kontaktinformation