<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Elegant trapezprofil fra DS Staalprofil maa gerne betraedes
DS stålprofil

Annonce

Elegant trapezprofil fra DS Stålprofil må gerne betrædes

Det nye trapezprofil DS 45-333 S fra DS Stålprofil har en markant profil, og den kan bruges til taghældninger helt ned til 3°. Samtidig kan det holde til en voksen mand, hvilket gør montagen både hurtig og nem.

 

Det nye trapezprofil DS 45-333 S fra DS Stålprofil giver tag og facade et æstetisk flot udseende - oven i købet med en hurtig og nem montage og en levetid på op til 50 år. På alle måder en økonomisk attraktiv løsning.

 

Trapezprofilet har et vandtæt sideoverlæg, en dækbredde på 1.000 mm og en stor profilbund, der kan rumme meget vand. Samtidig har det med en tykkelse på op til 0,88 mm en suveræn styrke og stabilitet, så man kan gå i profilbunden uden at lave buler. Det letter montagen betydeligt.

 

DS_trapez_45_333s_front
 

Stærkt valg

Trapezprofil DS 45-333 S er et stærkt valg til både tag- og facadebeklædning, som kræver stor bæreevne og ventilation. De diskrete designspor er alt andet end til pynt; de giver profilet en øget styrke og fremhæver de klassiske linjer. 

 

Trapezprofilet har mange lighedspunkter med DS Stålprofils sandwichpaneler til tagbeklædning. Det åbner for ekstra fleksibilitet og mulighed for at skabe et flot samspil mellem forskellige typer af tag- og facadebeklædning.

 

DSC_6465

 

Læs også: Nordic Klikfals er godkendt til orkanstyrke

 

Længe leve!

Trapezprofil DS 45-333 S er danskproduceret og fås i 0,50 mm, 0,60 mm, 0,75 mm og 0,88 mm stålkerne i længder op til 14.000 mm. Dækbredden er 1.000 mm og har bæreben, der sikrer et vandtæt sideoverlæg.

 

Profilet fås også i en perforeret udgave til fx visuelle effekter, lydabsorbering eller naturlig ventilation.

 

Trapezprofil DS 45-333 S leveres i et væld af farver og med fem forskellige belægninger, hvoraf de tre af dem er med den miljøvenlige GreenCoat®-belægning. Den kraftigste – 50 µm Pural GreenCoat® – er RC5-klassificeret og dermed den mest modstandsdygtige mod korrosion.

Kontaktinformation
DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
DK-9500 Hobro
Tlf:+45 96 57 28 28
Email:   ds@ds-staalprofil.dk