Billede

Bundsolid æstetisk overflade

Pro BT Mat er en slidstærk, bæredygtig og æstetisk beklædning

 

Tagbeklædning og overfladebehandling er tæt forbundne begreber i forbindelse med valg af tag. Rent praktisk er det dog to forskellige ting, og det er vigtigt at kende forskel på begreberne, når taget skal vælges. I samspil har begge dele stor betydning for byggeriets arkitektur og samlede indtryk – ikke kun visuelt, men også i forhold til at modstå korrosion og rust.

 

Der har været en tendens til at fokusere på overfladebehandlingens tykkelse. Men der bør dog også fokuseres på, i hvilket miljø stålpladen skal anvendes, og på overfladebehandlingens korrosionsbestandighed, som har afgørende betydning for tagets levetid.

 

Pro BT Mat 36 um er en meget holdbar belægning specielt udviklet i bæredygtigt GreenCoat® stål til tagbeklædning. Den matte overflade er struktureret og giver belægningen et flot æstetisk udseende kombineret med høj slidstyrke, vejrbestandighed og lavt ressourceforbrug. Pro BT Mat besidder samtidig en fremragende glansfastholdelse, farveægthed og beskytter mod korrosion.

 

Produktet fremstilles i henhold til BT patenterne (GreenCoat® - biobaseret teknologi) og har derfor en høj miljømæssig position. I BT-belægninger erstattes en væsentlig del af den traditionelle fossile olie med svensk rapsolie, hvilket er unikt på markedet.

 

Hvis du vil vide mere om Pro BT Mat eller andre overfladebehandlinger så kontakt DS Stålprofil. Her bliver du mødt af medarbejdere med stor faglig kompetence, arbejdsglæde og imødekommenhed, og som dagligt udviser beslutningskraft i en flad og åben organisation.

Kontaktinformation