DS Stålprofil Beskrivelsestekster 2048x1365px

Beskrivelsestekster - Hjælp til udbudsmateriale?

Download beskrivelsestekster, når du ønsker at arbejde med ståltag og -facadeløsninger i dit byggeprojekt

 

DS Stålprofil har gjort det nemmere for arkitekter, udførende og ingeniører, der ønsker at arbejde med stålfacade og ståltag i byggeprojekter. Der er altid et væld af dokumenter, man skal have styr på – men nu er det lidt nemmere at få overblik og lave korrekt udbudsmateriale.

 

Få en komplet oversigt over de beskrivelsestekster, der er tilgængelige på https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter/beskrivelsestekster

 

I henhold til lovgivningen på området indeholder beskrivelsesteksterne ikke direkte referencer til DS Nordic Klikfals, DS Frame System eller andre af de populære produkter fra DS Stålprofil. Det er derfor muligt at klippe beskrivelsesteksterne direkte ind i egne udbudstekster og udbudsmateriale. Udvælg og download gratis de beskrivelsestekster, du har brug for.

 

Beskrivelsesteksterne er beregnet til at hjælpe arkitekter, ingeniører eller udførende med at lave korrekte og konkrete udbud. Beskrivelsesteksterne findes både i PDF og Word-udgaver, så det er nemt at klippe i – og dermed kan anvendes som en form for skabelon.

 

 

Gratis inspiration i den ny opdaterede Arkitektur Portfolio

 

Savner du inspiration til spændende nybyggerier, renovering eller tilbygninger med stål, så kan du også hente vores helt gratis Arkitektur Portfolio, som er udarbejdet til arkitekter her https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter

 

 

 

Brug for mere hjælp?

 

Er du arkitekt, entreprenør, håndværker eller bygherre? DS Stålprofils erfarne arkitektkonsulent står naturligvis til rådighed, så du får hurtigt svar på spørgsmål og den hjælp, du har brug for f.eks. I form af statiske beregninger, designinspiratio7n, udarbejdelse af detaljetegninger, montageplaner mm.

 

Kontakt arkitektkonsulenten her:

https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter/kontakt-specialist

Kontaktinformation