Billede

Begejstrede arkitekter

DS stålbeklædning begejstrer med æstetiske muligheder og fornuftig økonomi

 

Begejstringen er stor hos de arkitekter, som gennem de senere år har anvendt stål som beklædning på tag eller facade. Kombinationen af tidsløs æstetik, lang holdbarhed og fornuftige økonomiske rammer har gjort, at arkitekterne har valgt stål til langt flere tag- og facadeløsninger. Samtidig giver flere og flere udtryk for, at de vil tænke stålprofiler ind i fremtidige projekter, da det passer perfekt til det nordiske klima, byggestil og arkitektur.

 

DS Stålbeklædning får mange fine ord med på vejen. De er i sig selv på en gang rå og raffineret, og i kombination med fx træ, giver det en landlig fornemmelse og fremstår smukt afslappet. I kombination med den brede farvepalette er anvendelsesmulighederne således mange, uanset om det bruges som tag- eller facadebeklædning. Anvendes det som facadebeklædning, kan man anvende det nye DS Frame System, som sikrer en perfekt finish, eller udnytte nogle af de mange specieller designløsninger, som også er en mulighed.

 

Miljø og bæredygtighed spiller også en vigtig rolle i tidens arkitektur, da mange ønsker at sætte et så lille klimaftryk som muligt. Her leverer stålbeklædning generelt en betydelig genanvendelsesværdi i fasen mellem første generationsanvendelse og recycling. Og ønsker man at gå hele vejen miljømæssigt, kan man anvende produktet som arkitekt MAA, Lotte Foght-Sørensen, Mangor & Nagel Arkitekter har gjort i forbindelse med et sommerhusbyggeri.

 

”Vi ønskede et miljøvenligt sommerhus, der skulle passe ind i de grønne omgivelser. Derfor valgte vi at opføre huset i træ beklædt med grønne stålplader med lang levetid. Vi har fået en løsning, der ikke skal males og vedligeholdes, men som alligevel passer godt ind i naturen! Høj service fra DS Stålprofil resulterede i, at vi fik udført specielle designdetaljer ved hjørner, vinduer og skorsten”, fortæller hun.

 

Vil du vide mere om tag- og facadebeklædning med stål, så kontakt DS Stålprofil. Her bliver du mødt af medarbejdere med stor faglig kompetence, arbejdsglæde og imødekommenhed, og som dagligt udviser beslutningskraft i en flad og åben organisation.

 

Er du arkitekt har vi et særligt tilbud til dig

 

Download vores inspirationsbog gratis (nederst på siden) her: https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter

Kontaktinformation