1602752816-ol4xat5f_06I8954DSSKIBBY

Bæredygtig tagbeklædning i tidløst design

Nordic Klikfals er blot én af mange innovative, stærke og langtidsholdbare tagløsninger fra DS Stålprofil.

 

Stål har en lang levetid og er både en økonomisk og visuel attraktiv tagløsning. Nordic Klikfals kommer i forskellige farver og overfladetyper, som gør det muligt at lege løs med det visuelle og arkitektoniske udtryk, og det tiltaler rigtig mange arkitekter og bygherrer. Stålpladen har en lav vægt, der samtidig er let at montere, hvilket betyder at eksempelvis en renoveringsproces hurtigt er overstået.

 

DS Staal

 

 

Bæredygtig - uden at gå på kompromis

Nordic Klikfals produceret af GreenCoat fra SSAB er et bæredygtigt produkt, hvor der hverken er gået på kompromis med materialekvalitet, garantivilkår, UV-bestandighed eller levetid. 

 

Danagården, et boligbyggeri fra de spæde 90’ere, oplevede udfordringer med byggeriets originale tag af tegl og bølgeplader, men med Nordic Klikfals har byggeriet ikke blot fået en langtidsholdbar materialeløsning - det har også fået et moderne udtryk.

 

- Bæredygtighed og økonomi er to vigtige parametre. Derfor er vi også meget tilhængere af tagbeklædning med stål, da levetiden er rigtig lang. Med Nordic Klikfals får vi en miljøvenlig løsning - også uden at økonomien stikker af. Og så gør det da heller ikke noget, at DS Stålprofil ligger i Danmark, så leveringstiden er så kort, som den er. Det har vi ofte brug for, da vi typisk arbejder med stramme tidsplaner, lyder det rosende fra Thomas Sommer Runholt, entrepriseleder hos Hustømrerne A/S og ledende på projekt Danagården.

 

Sunds_06I3966

Kontaktinformation