DS Stål Danagården Brønderslev__62P3025 WEB

Beklæd bygningen bæredygtigt

Vælger man Nordic Klikfals fra DS Stålprofil, får man ikke bare en bæredygtig tag- og facadebeklædning - man får samtidig en stilren bygning med et flot udtryk.

 

Over mere end fem årtier har DS Stålprofil ligget i front, når det gælder tag- og facadeløsninger, og har man først én gang involveret sig med den jyske virksomhed, er man ikke i tvivl om hvorfor: Her er visionen om at skabe innovative, stærke og langtidsholdbare resultater en del af DNA’et hos alle virksomhedens ansatte.

 


SKABER VISUELLE MULIGHEDER

 

I 2016 introducerede DS Stålprofil det bæredygtige tag- og facadeprodukt Nordic Klikfals, og de flotte profilplader vandt fluks indpas landet over, hvor de fortsat er voldsomt populære. Nordic Klikfals har en lang levetid og befinder sig i en tiltalen-de, økonomisk klasse, men populariteten skyldes ikke mindst de kreative og visuelle muligheder, produktet skaber. »Nordic Klikfals kommer i forskellige farver og strukturer, som gør det muligt at lege løs med det visuelle og arkitektoniske udtryk, og det tiltaler rigtig mange arkitekter og bygherrer,« fortæller Tonny Køhler Simon-sen, salgschef hos DS Stålprofil, som supplerer med flere fordele: »Med Nordic Klik-fals er der tale om en simpelt konstrueret stålplade med en ganske lav vægt, der samtidig lægges nemt og effektivt. Dette betyder for beboerne i en boligforening, at en tag- og facaderenovering kan afsluttes hurtigt.«

 

 

UDEN BÆREDYGTIGE KOMPROMISER

 

Når man vælger et grønt alternativ, kan det nemt blive på bekostning af noget andet, men ikke med Nordic Klikfals. Her får man et produkt, der ikke går på kompromis med materialekvalitet, garantivilkår, UV-bestandighed og levetid. Der er altså ingen bagside af medaljen, hvilket også bemærkes fra virksomhedens samarbejdspartnere. Danagården, et boligbyggeri fra de spæde 90’ere, oplevede problemer med byggeriets originale tag af tegl og bølgeplader, men med Nordic Klikfals har byggeriet ikke blot fået en langtidsholdbar materialeløsning – det har også fået et moderne udtryk.

 

 

»Bæredygtighed og økonomi er to vigtige parametre. Derfor er vi også meget store tilhængere af tagbeklædninger med stål, da levetiden på løsningen er rigtig lang. Med Nordic Klikfals er der mulighed for at tilbyde miljøvenlige produkter – også uden økonomien stikker af. Og så gør det da heller ikke noget, at DS Stålprofil ligger i Danmark, så leveringstiden er så kort, som den er. Det har vi ofte brug for, da vi typisk arbejder med stramme tidsplaner,« lyder det rosende fra Thomas Sommer Runholt, entrepriseleder hos Hustømrerne A/S og ledende på projekt Danagården, som tilføjer: »Kort leveringstid, høj kvalitet og et rigtigt godt samarbejde er vigtigt for os. Det får vi hos DS Stålprofil.«(Artikel fra Magasinet Opgang - Oktober 2020)

 

Kontaktinformation