DS Stål Silkeborg_62P9730 Web

Arkitekturens Dag 2020

Vi fejrer Arkitekturens Dag den 5. oktober 2020

Da vi lancerede vores profil Nordic Klikfals fik arkitekterne for alvor øjenene op for, hvordan stål kan skabe arkitektoniske og stilrene tag- og facadebeklædninger.

 

Stål på tag- og/eller facade er tilmed ofte en økonomisk attraktiv løsning i forhold til mange andre materialer bl.a. pga. den lange levetid, hvor produktet holder sig smukt og flot i mange mange år - stort set uden vedligehold. Vores produkter er dertil GreenCoat® stål produkter med den miljøvenlige overflade, der er baseret på svensk rapsolie. Stål er et af de få materialer, der er 100% cirkulært. Det betyder, at materialet kan bruges igen og igen effektivt uden tab af hverken egenskaber eller ydeevne - og uden der skabes farligt affald. Stål er let at genbruge og afgiver mindre CO2 under dens produktion end andre almindelige byggematerialer som eksempelvis aluminium.

 

 

DS Nordic Klikfals stålprofilplader til facade og tag giver helt nye kreative og designmæssige muligheder i et gennemtestet, stærkt og miljøvenligt materiale. Med GreenCoat® har stålprofilerne en høj farvebestandighed og en finish, der er ekstremt modstandsdygtig overfor korrosion og UV-bestråling samt ridser og snavs generelt. Produktet er testet på adskillige udendørslokaliteter i barske miljøer over hele verden - herunder i saltvand, sne, is, regn, UV-stråling, høj luftfugtighed, vind og storme.

 

2020 10 05 DS Stålprofil story og opslag Reference Arkitekturens dag
 
2020 10 05 DS Stålprofil story og opslag Reference Arkitekturens dag3
 
2020 10 05 DS Stålprofil story og opslag Reference Arkitekturens dag5
 
2020 10 05 DS Stålprofil story og opslag Reference Arkitekturens dag8

Kontaktinformation