DS Stålprofil Arkitektkonsulent 2048x1365px

Arkitektkonsulenten hos DS Stålprofil - din professionelle partner

Michael Højgaard Jensen er arkitektkonsulent hos DS Stålprofil og har som primær opgave at sikre et højt serviceniveau og en tæt relation til arkitekterne i Danmark. Ikke mindst for at lytte til behovene, der er i branchen, i forhold til design og trends.

 

DS Stålprofil har et særligt fokus på netop arkitekter, da virksomheden oplever en øget opmærksomhed på, at fremtidens byggerier inkluderer stål i større eller mindre omfang – ikke mindst pga. produkternes lange levetid – både hvad angår design og kvalitet – og det særligt lave vedligeholdelsesbehov stålprofiler har. Derudover er løsninger med ståltag og stålfacader ofte langt mere miljøvenlige, end mange forventer – særligt i den bæredygtige GreenCoat® kvalitet, DS Stålprofil tilbyder.

 

 

Få besøg af arkitektkonsulenten

 

Michael Højgaard Jensen tager ofte på besøg hos arkitekter og bygherrer rundt i landet – og her går snakken på inspiration, arkitektur, design, tag, cases, stål, facade, gode ideer og relevante spørgsmål. Møderne resulterer ofte i lærerige erfaringsudvekslinger, der både kan få indflydelse på virksomhedens produktudvikling eller servicetilbud, men også skaber øget opmærksomhed på bæredygtighedsaspektet i forhold til stål i byggeprojekter, som mange faktisk ikke er så bevidste om.

 

Vil du booke et besøg, så kontakt Michael her:

https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter/kontakt-specialist

 

 

DS Stålprofil giver dig den hjælp, du har brug for!

 

Uanset om du er arkitekt, entreprenør, håndværker eller bygherre, står arkitektkonsulenten naturligvis altid til rådighed, så du får hurtigt svar på spørgsmål og den hjælp, du har brug for f.eks. I form af statiske beregninger, designinspiration, udarbejdelse af detaljetegninger, montageplaner mm.

 

Kontakt arkitektkonsulenten her:

https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter/kontakt-specialist

 

 

Gratis beskrivelsestekster til udbudsmateriale

 

Vidste du, at arkitekter og bygherrer kan hente gratis beskrivelsestekster direkte på DS Stålprofils hjemmeside. Det gør det super nemt at lave korrekt og konkret udbudsmateriale, hvis du ønsker at bruge stål i forbindelse med et byggeprojekt. Se mere her:

https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter/beskrivelsestekster

 

Kontaktinformation