<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Aarets kontorbyggeri 2020
DS stålprofil

Annonce

Årets kontorbyggeri 2020

DS Stålprofil spiller en ”overfladisk” rolle på Årets kontorbyggeri 2020

Vores populære og designrigtige DS Nordic Klikfals med den bæredygtige GreenCoat®-overflade beklæder endnu et prisvindende projekt.

 

Ambiente markerer sig i landskabet, når man kører ad jyske motorvej ved Skanderborg og det nye domicil har netop vundet prisen – Årets kontorbyggeri 2020, som uddeles af Nohrcon.

 

”Vores DS Nordic Klikfals udgør en betydelig del af den markante – dog afdæmpede, optiske fremtoning på det prisvindende byggeri og vi er svært stolte af, at dette kreative og banebrydende flagskib er pakket ind i vores stålprofiler”, udtaler Tonny Køhler Simonsen, salgschef DS Stålprofil.

 

Ambiente er et kreativt hus, som designer og bygger messestande, butiksindretninger og domicilindretninger m.m. Deres slogan er ”creative spaces. carefully built” og det er netop kreativiteten i det kombinerede kontor- og produktionsmiljø, som fagjuryen mener, har nået nye højder.

 

"Til Ambientes nye hovedkontor i Skanderborg søgte vi en facadebeklædning med et stringent, containeragtigt look som kunne komplimentere vores rå betonbyggeri. Vi valgte Nordic Klikfals fra DS Stålprofil primært pga. design og kvalitet. Men det vægtede også tungt at facadepladen var forberedt til skjult montage og kom i hele længder, så vi kunne undgå vandrette stødsamlinger, og sikre en eksklusiv, helstøbt facade ud mod E45”, fortæller Michael Skjødt, indehaver og kreativ direktør hos Ambiente A/S

 

Nohrcon er en privatejet og uafhængig danskbaseret virksomhed, som uddeler priserne Årets skolebyggeri, Årets sundhedsbyggeri, Årets Idrætsbyggeri og Årets kontorbyggeri.

 

Bygherre: Ambiente A/S
Arkitekt: Ardess Architecture and Design & Ambiente
Totalentreprenør: KT Erhvervsbyg
Leverandør: DS Stålprofil

 


Fotos: Ambiente A/S
ambiente_001
Kontaktinformation
DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
DK-9500 Hobro
Tlf:+45 96 57 28 28
Email:   ds@ds-staalprofil.dk