Stilrene stålaltaner til bycentrets boliger

Middelfarts nye rådhus og bycenter får erfaren assistance i form af stål- og altanleverancer fra specialisten i stålkonstruktioner til alle typer byggerier, CSK Stålindustri.

  
Tekst af Rune H. Jensen

 

I Middelfart skyder en ny skyline op ved byens havnefront med byggeriet af nyt rådhus og ejerboliger i fire boligtårne. Det nye byrum er tænkt som et naturligt samlingspunkt for borgere, erhverv, beboere og besøgende og skaber samtidig naturlig sammenhæng mellem by og havneområde. Erfarne CSK Stålindustri har bidraget med leverancer til byggeriet af både rådhus og boliger:

 

Stål, glas og panoramaudsigt

- Vi har leveret alt stål til gangbroen i stål, glas og aluminium, der forbinder Rådhus Øst og Vest – samt bl.a. stålgelændere til rådhusets store hovedtrappe i træ. Og så har vi leveret 63 indlagte altaner til boligtårnene i umiddelbar nærhed af rådhuset, siger Steen Bojesen, projektdirektør hos CSK Stålindustri.

 

De nye, gennemlyste ejerboliger i de fire boligtårne med butikker og kælderparkeringskældre i nederste niveau har nu fået altaner på begge sider af tårnene, der ligger på ”samme sokkel” som rådhuset, og det betyder ifølge CSK Stålindustri både kvalitetsaltaner i stål og en usædvanlig udsigt for beboerne:

 

- Altanerne er selvfølgelig CE-mærkede, og de er i sort stål med en sort, brandbeskyttende iso-panelplade som ”loft” og Jatoba-trægulvbelægning. De er monteret med indspændt glas, en frontplade i glas, der er fastspændt indefra, så f.eks. boltene ikke er synlige. Altanerne er desuden ”skubbet ind” i murværket, så alt i alt giver det et meget stilrent, enkelt og pænt udtryk, samtidig med at beboerne får en flot panoramaudsigt ud over Lillebælt, fortæller Steen Bojesen.

 

CSK Stålindustri har hovedsæde i Thisted og har 20 års erfaring med bl.a. produktion af stålaltaner. Visionen er at skabe æstetiske og sikre altaner, der passer ind i arkitekturen og som bliver til rum, der tilfører bygningen og lejlighederne en ekstra udendørs dimension – samtidig med, at altaner naturligvis er en værdiforøgelse af ejendom og bolig.

 

Læs også: CSK Stålindustri: Stål med æstetik og udvikling for øje

 

Den røde tråd

CSK Stålindustri specialiserer sig langt fra kun i altaner, trapper og værn, men er en førende ekspert i stålkonstruktioner til alle type byggerier og sætter en ære i at følge processen hele vejen fra rådgivning, design, konstruktion til produktion og montage. Gennem alle projekterne er den røde tråd stålet som byggemateriale, fordi det giver en række væsentlige fordele til tidens byggeri:

 

- Stål er både nutidens og fremtidens byggemateriale. Det er fleksibelt. Det er let i forhold til brudstyrke. Det giver rige muligheder for at samle delelementer til en ny helhed på en ny måde, og det er ikke mindst en økonomisk fornuftig løsning. Og så giver det store fordele i forhold til frihed til udformning og design, fordi det i meget vid udstrækning kan tilpasses det konkrete projekts visioner og krav, siger Jens Søndergaard, salgsdirektør hos CSK Stålindustri.

 

Virksomheden har fabrikker i Thisted og i Tukums i Letland, og begge steder anvender CSK Stålindustri avanceret CNC-styret teknologi, som kombineret med en streng kvalitetskontrol betyder, at de højeste standarder altid kan overholdes. CSK Stålindustri ser desuden sine fordele i virksomhedens arbejdseffektive logistik, der sikrer præcis planlægning og en sund økonomi for det enkelte byggeprojekt.

 

FAKTA – CSK STÅLINDUSTRI:

·       Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Sundby Thy af adm. direktør Carsten S. Kristensen

·       CSK Stålindustri specialiserer sig i dag i alle typer stålkonstruktioner såsom stålspær, specialkonstruktioner, stålaltaner, -trapper og -værn

·       CSK Stålindustri har fabrikker i både Danmark og Letland med i alt ca. 375 medarbejdere

·       Referencelisten tæller bl.a. Oslo LufthavnNovo NordiskMusikkens Hus i Aalborg samt Experimentarium og BLOX i København

Kontaktinformation

  • CSK Stålindustri A/S
  • Sdr. Thorstedvej 1, 7700, Thisted
  • Tlf: 9617 7000
  • Web: http://www.csk.dk/
  • Email : sales@csk.dk