Den ekstra dimension

Der bygges nye altaner som aldrig før. CSK Stålindustri er specialist på området og kan med egen altanfabrik, dansk produktion og skræddersyet design tilføre boligen den eftertragtede ekstra dimension.
  

Tekst af Rune H. Jensen

 

CSK Stålindustri er i dag en førende ekspert i stålkonstruktioner til alle typer byggerier og følger processen hele vejen fra projektering og rådgivning til design, konstruktion, produktion og montage. Også når det gælder projekttyper med altaner, et område som CSK Stålindustri har sat yderligere fokus på inden for de seneste år, handler det om en fokuseret og systematisk proces, der sikrer kvaliteten af virksomhedens produkter og konstruktioner hver gang.

 

Egen dansk altanfabrik med kvalitetssikring
- Vi har nu etableret egen altanfabrik i Thisted på ca. 7.000 m2 med både produktion og aptering. Det betyder, at vi kan skabe og følge altaner og værn hele vejen fra projektering til produktion, levering og montage, siger Jan S. Christiansen, salgschef hos CSK Stålindustri, og uddyber:

 

- Vi producerer og samler altanerne helt fra bunden i Thisted, til de står fix og færdig med f.eks. glasværn og træbelægning, og der er tale om kvalitetstestede altaner produceret i Danmark.

 

Altaner et vækstområde

Altaner til nybyggeri er i dag et område i hastig vækst, da stadig flere bygherrer og private ønsker at tilføre boligerne yderligere værdi. Det gælder ikke kun økonomisk, da altaner selvsagt bibringer en værdigforøgelse af en ejendom. Men altaner giver også både bygningen en ekstra udvendig, æstetisk dimension og tilføjer boligen et ekstra rum og flere kvadratmeter med mulighed for privatliv i det fri og bedre udsigt.

 

Hos CSK Stålindustri skræddersys altanerne fra sag til sag, hvor virksomheden udnytter den nyeste teknologi og skaber et design, der passer til det specifikke steds konkrete dimensioner, ønsker og behov. Værnet er desuden både en sikkerhed for, at der ikke sker ulykker, og de kan designes på et utal af måder i f.eks. stål, glas eller i en kombination af begge.

 

Smukke løsninger i stål præger ny bydel

 

En positiv udvikling

- Vi producerer p.t. omkring 2.500-3.000 altaner om året, og ordrebeholdningen for 2018-19 ser rigtig fornuftig ud. Vi vil gerne sætte endnu stærkere ind på altaner, og derfor har vi nu eget projektlederkontor, ligesom vi har ansat en key account manager for Jylland. Dette giver en bedre mulighed for en tæt og seriøs rådgivning hele vejen, siger Jan S. Christiansen.

 

- Vores altaner er bygget til det danske marked og opfylder naturligvis alle gældende krav. Vi har brugt mange ressourcer på, at altanerne opfylder alle brandsikrings- og korrisionskrav og bygningsreglementet generelt, supplerer Peter Nielsen, key account manager hos CSK Stålindustri.

 

- Vi har egen montageafdeling til altaner, lastbil med kran og montører, der kommer ud på byggepladsen og monterer. Altanerne læsses indendørs på lukkede trailere og kranes direkte fra de lukkede trailere og op på bygningen. Dette sikrer, at der ikke er skader etc. på altanerne, når de monteres, og disse trailere fungerer til tider som lager, hvis kunden skulle ønske en forskydning af leverancen. Det er med andre ord en systematiseret proces helt ned i detaljen, så det hele kører på skinner og forløber problemfrit helt frem til montagen, supplerer Steen Bojesen, Projektdirektør hos CSK Stålindustri. 

Det fleksible stål

CSK Stålindustri specialiserer sig som nævnt ikke kun i altaner og værn, men er en førende ekspert i andre typer af stålkonstruktioner fra store specialkonstruktioner med bærende stål til stålspær og stålbjælker, til trapper. Den røde tråd er troen på stålet som byggemateriale og totalleverancer, der følger alle delelementer i processen, herunder projekteringen og en professionel rådgivning, som det også gælder for altanprojekterne.

 

- Stål er et fleksibelt materiale. Det er let i forhold til brudstyrke. Det giver masser af muligheder for at samle delelementer til en helhed på en ny måde, og det er en økonomisk attraktiv løsning. Og så giver det store fordele i forhold til frihed til design og udformning, fordi det i meget vid udstrækning kan tilpasses det enkelte projekts krav og ambitioner.

 

Nybyggede altaner til hele landet

Foruden altanfabrikken i Thisted har CSK Stålindustri øvrige faciliteter i både Danmark og Letland med i alt ca. 350 medarbejdere. Virksomhedens tre fabrikker anvender avanceret CNC-styret udstyr, og CSK Stålindustri er desuden kendt for en effektiv logistik, så processerne forløber arbejdseffektivt, hvilket igen betyder en præcis planlægning og fordele for den overordnede økonomi.

 

CSK Stålindustris smedearbejde er velkendt over hele landet, og f.eks. er virksomhedens altaner og værn kendt for deres brugervenlighed og formfuldendte design. CSK Stålindustris referencer tæller bl.a. Oslo LufthavnMusikkens Hus i Aalborg, BLOX i København og Novo Nordisk – foruden et stigende antal altanprojekter over hele landet.

Kontaktinformation

  • CSK Stålindustri A/S
  • Sdr. Thorstedvej 1, 7700, Thisted
  • Tlf: 9617 7000
  • Web: http://www.csk.dk/
  • Email : sales@csk.dk