CSK Stålindustri: Helhedstænkning og totalleverancer giver fordele til bygherre og byggepladser

Helhedstænkning og totalleverancer fører til et godt byggeresultat. Det har man en stålsat tro på hos CSK Stålindustri, der er en førende dansk specialist inden for alle typer stålkonstruktioner.


Tekst af Rune H. Jensen


Det giver indlysende fordele for både bygherre og landets byggepladser, når et projekt er tænkt helhedsorienteret fra starten af processen. Med mere end 20 års erfaring med stålkonstruktioner er det en tankegang, man kan tilslutte sig hos CSK Stålindustri. Her sætter man en ære i at følge processen hele vejen fra rådgivning, design og konstruktion til produktion og montage:


- Det gør alt andet lige arbejdsgangen kortere for bygherre og minimerer risikoen for fejl, når vi kan varetage hele leverancen. Det gælder både for de små og de meget store opgaver inden for stålkonstruktioner, specialdesign, trapper, glasværn og altaner i egenproduktion. Når man kan klare hele paletten og alle typer opgaver i stål- og smedentrepriser, gør det ganske enkelt arbejdet lettere og resultatet bedre, siger Steen K. Bojesen, projektdirektør hos CSK Stålindustri.

 


Alsidighed og helhedstænkning
Alsidighed og minutiøs planlægning af selv de mindste detaljer er afgørende, når projektet skal glide og tidsplanen overholdes:


-Vi har erfaringen, vi planlægger minutiøst og ved, at tingene skal gøres ordentligt og til tiden. Det er vigtigt for et projekt, at der er grundighed og et godt flow i processen, også når der er en meget presset tidsplan, da byggeresultatet vil få daglig betydning for mennesker i mange år frem.  


- Èt er teori, noget andet praksis. Hvis det er meget komplekse byggerier, kræver det helhedstænkning fra start til slut over en flerårig periode. Der kan f.eks. være skærpede krav til præcision og tolerancer. Det indebærer, at vi bruger lang tid på at planlægge, koordinere og mødes med samarbejdspartnerne for at definere de rigtige parametre og værdier, som vi kan stå på mål for.Læs også:
CSK Stålindustri: Stål vinder frem og hædres med pris


Samme tilgang uanset projekttype

Hvad enten der er tale om mindre eller meget store projekter, er tilgangen dog den samme hos CSK Stålindustri. Afsættet er en grundlæggende tro på stålet som både nutidens og fremtidens byggemateriale, fordi det besidder en række indbyggede fordele, der taler sund fornuft til tidens behov:


- Vi plejer at sige, at alt kan lade sig gøre med stål. Det har unikke designmæssige fordele, der både passer godt til den nordiske designtradition og giver rige muligheder for at samle delelementer på en ny måde. Der er en designmæssig frihed indbygget i stålets egenskaber. Det er samtidig et meget fleksibelt materiale, og det er let i forhold til brudstyrke. Desuden kan det både genanvendes og up-cycles efter endt brug, og så er det let at transportere.


Modet til at tænke nyt
CSK Stålindustri har ca. 325 medarbejdere og bl.a. egen fabrik i Thisted, hvilket både letter den produktionsmæssige og logistiske side af sagen, så stålet hurtigt kan komme ud på byggepladsen. For den vestjyske virksomhed er modet til at turde tænke nyt samtidig et væsentligt succesparameter. CSK Stålindustri deltager derfor også gerne i projekter, hvor ønskerne fra bygherrer og arkitekter rummer nye måder at tænke materialer, funktionalitet og design på. Og det stiller samtidig krav til gode medarbejdere:


- Vi mener det, når vi siger, at vi går til stålet. Vi går altid til opgaverne med respekt og med dygtige medarbejdere, der kan deres håndværk, uanset om det er små smedeopgaver eller store, bærende stålkonstruktioner. Det er kort sagt erfaring, kompetencer, kreativitet og ikke mindst helhedstænkning, der gør det muligt at skabe disse projekter med lidt ekstra dimensioner på alle fronter, siger Steen K. Bojesen.

Kontaktinformation

  • CSK Stålindustri A/S
  • Sdr. Thorstedvej 1, 7700, Thisted
  • Tlf: 9617 7000
  • Web: http://www.csk.dk/
  • Email : sales@csk.dk