5008csk

Bedre sikkerhed er et spørgsmål om viden

Stålspecialisten CSK i Thisted vil minimere risikoen for arbejdsulykker gennem mere information og videndeling.

 

Som en af de førende specialister i alle typer stålkonstruktioner har CSK årtiers erfaring. Lige fra mindre opgaver med altaner, trapper og værn til store og prestigefyldte stålkonstruktioner som de ikoniske trapper til Experimentarium, stålkonstruktionen bag Blox og de kæmpemæssige produktionshaller til Storstrømsbroen.

 

– Vi er generelt med i hele processen fra rådgivning og design til konstruktion, produktion og endelig montage – og hele vejen gælder det, at vi har sikkerheden i centrum, siger Peter H. Andersen, direktør i CSK Stålindustri A/S.

 

_57A0042

 

Vanetænkning skal udfordres

Peter H. Andersen understreger, at det er alvorligt ment. Sikkerheden kommer før alt andet hos CSK.

 

– Det gælder både den fysiske sikkerhed blandt vores folk på fabrikker og byggepladser, og det gælder i forhold til holdbarhed, brandbeskyttelse og stabilitet i vores stålkonstruktioner. På grundlag heraf har vi udviklet og implementeret særlige procedurer og foranstaltninger, der skal være med til at minimere antallet af arbejdsulykker, siger Peter H. Andersen.

 

Og langt hen ad vejen handler det om at udfordre vanetænkning, fremhæver CSK-direktøren:

 

– Vi har hele tiden registreret hændelser på arbejdspladsen nøjagtigt, som man skal, men vi kan blive endnu bedre til at samle op på tingene. Det handler i høj grad om vidensdeling og god kommunikation. Har der for eksempel været en episode, hvor man har været tæt på en ulykke, så drejer det sig jo ikke kun om at rette op på fejlen, men også om at lære af den og dele sin viden med andre. Det er blandt andet derfor, at alle vores medarbejdere i dag en iphone, hvor de modtager informationer og ny viden, som de kan have glæde af i det daglige arbejde, siger Peter H. Andersen.

 

Læs også: High-end altaner på Silkeborgs nye vartegn

 

Tydeligt via web

At virksomheden har fokus på sikkerhed, er tydeligt fremhævet på virksomhedens hjemmeside.

 

– Det er vigtigt for os, at vore ansatte kan komme godt og trygt hjem til deres familier efter arbejde. Det vil vi gerne synliggøre med vores nye hjemmeside. Vi kan mærke i markedet og blandt vores kunder, at sikkerhed i dag er en faktor, som man lægger stor vægt på, siger Peter H. Andersen.

 

CSK har udmøntet sin sikkerhedsagenda i et særligt slogan: ”We Strongly Believe In Safety” – og det gælder hele vejen rundt lige fra kontoret til transport og montering. Ud over at blive synliggjort på virksomhedens nye website er sloganet også trykt på medarbejdernes arbejdstøj. Det er desuden muligt med et tildelt login at få adgang til en ny VIP Zone på websitet med uddybende information og statistik om blandt andet sikkerhed, bæredygtighed, logistik og økonomiske nøgletal.

 

Bjerglandsbyen 01

 

CSK.dk og sikkerhed

På websitet csk.dk finder man en let og overskuelig fremstilling af CSK’s grundlæggende værdier og kompetencer, der alle bygger på årtiers erfaring.

 

Det drejer sig om sikkerhed, samlet proces ét sted, egne overfladebehandlingsanlæg, effektiv montage, fuld fleksibilitet, kvalitetsledelse, bæredygtighed og soliditet.

 

Kontaktinformation

  • CSK Stålindustri A/S
  • Sdr. Thorstedvej 1, 7700, Thisted
  • Tlf: 9617 7000
  • Web: http://www.csk.dk/
  • Email : sales@csk.dk