<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Trends for byggebranchen Q1 2021
Byggefakta

Annonce

Trends for byggebranchen Q1 2021

FÅ PROGNOSEN FOR BYGGERIET I 2021!

 

I vores seneste kvartalsrapport: ”Trends for byggebranchen Q1 2021” får du en status for, hvordan det er gået byggeriet i Danmark i 1. kvartal af 2021. Desuden får du prognosen for, hvordan byggeriet forventes at udvikle sig i resten af 2021 – Helt Gratis.

 

 Med rapporten kan du bl.a. svare på:

  • Hvilke typer af projekter, der vil opleve størst vækst
  • Hvor meget der investeres i hver hovedgruppe
  • Hvilken hovedgruppe der oplever størst vækst
  • Hvordan udviklingen er for totalentrepriser, hovedentrepriser, storentrepriser og fagenterpriser
  • Hvilken bygherretype der vækster mest

 

Få rapporten her og bliv opdateret på 5 minutter >>

 

Vores rapporter, Trends for byggebranchen, er et værdifuldt værktøj for dig der vil være forberedt, når eksempelvis direktionen eller bestyrelsen har brug for et overblik over markedet. Du får indsigt i markedets udvikling og med graferne i rapporten har du hurtigt et overblik over, hvordan din del af branchen har udviklet sig i forhold til sidste år.

 

Lidt mere om Byggefaktas kvartalsrapporter:

Rapportens data omfatter både offentlige og professionelle private byggeprojekter. Data omfatter ny-, til- og ombygninger, ind- og udvendige renoveringer samt anlægsarbejde. Tallene dækker ikke privat personers byggeri af et nyt parcelhus eller en ny carport. Totalsummen for et byggeprojekt registreres i statistikken i den måned, hvor byggeriet igangsættes. Ved indsamlingen af informationer til rapporten har researchafdelingen hos Byggefakta været i kontakt med beslutningstagerne på hvert byggeprojekt op til 10 gange. Dermed er der samlet set gennemført ca. 100.000 research-interviews fordelt på mere end 13.000 byggeprojekter for at tilvejebringe og verificere rapportens data. Rapporten kan downloades gratis via www.byggefakta.dk.

Kontaktinformation
Byggefakta A/S
Stationsparken 25, 2. sal
2600 Glostrup
Tlf:Tlf.: 7025 3031
Email:   info@byggefakta.dk