4

5 forskellige typer hegn til arbejdspladser, der øger sikkerheden

 

Der er mange grunde til at investere i robuste hegn omkring arbejdspladser. Her lister vi forskellige typer hegn, deres anvendelser og 5 fordele ved at investere i hegn af høj kvalitet.

 

Vælg et hegn til din virksomheds behov ー her er 5 hegn, der øger sikkerheden.

 

Publikumshegn

Festivalhegn kommer i forskellige størrelser og modeller og kan bruges til alt fra barrierer til at dirigere publikum til store arrangementer. Der er flere anvendelsesmuligheder, og de kan nemt flyttes rundt og bruges flere gange. Med reflekser er hegnet synligt dag og nat, og uanset om du vælger en model med flad fod eller V-fod, så står hegnet solidt.

 

Faldsikring

Faldulykker er den dominerende årsag til dødsfald og alvorlige kvæstelser i industrien. Der findes forskellige hegn i form af faldsikring. Faldsikring anbefales til alt bygge- og anlægsarbejde over 2 meter for at sikre personalets sikkerhed.

 

Tungt, lukket hegn

Godt lukket skal være svært at forcere, vedligeholdelsesfrit og lette virksomhedens sikkerhed. At have et tungt hegn forhindrer uvedkommende i at komme ind i området og forhindrer dermed indbrud, hærværk og risiko for at civile kommer til skade. Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, kan du kontakte os for rådgivning.

 

Mobile porte

For en effektiv passage for større køretøjer er elektriske porte en god mulighed. Med høj sikkerhed og fjernbetjening er det nemt at styre, hvem der passerer ind i området.

 

Byggepladshegn

Byggepladshegn har en lang holdbarhed og kræver minimal vedligeholdelse. Hegnene kan bruges til at afgrænse områder på en pæn måde. Vi hjælper dig med alt fra planlægning og projektering til levering og montering af alle forskellige typer hegn.

 

5 fordele ved hegn og hegn

Uanset om det drejer sig om en branche eller en skole, så har vi alle de forskellige typer hegn, du måtte have brug for. Vi lister 5 fordele ved at investere i sikre og sikre hegn.

 

a). Sikkerhed. Med ordentligt hegn kan du minimere risikoen for indbrud, hærværk og uvedkommende.

 

b). Reducer risikoen for skader. Med faldsikring forebygger du arbejdsskader og med industrihegn og porte afskrækker du uvedkommende fra at komme ind i området, hvilket kan resultere i skader.

 

c). Kontrol. Du får fuld kontrol over, hvem der kommer ind i området, så du ikke skal bruge tid og energi på at holde styr på alle, der færdes på din grund.

 

d). Tidseffektivt. Gode ​​porte kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på dit arbejde og ikke på portenes funktion og sikkerhed.

 

e). Forebyggelse. Hegn og porte afholder tyve og uvedkommende fra at forsøge at komme ind.

 

 

Kontaktinformation