6

3 grunde til at købe byggehegn

 

Byggehegn bliver mere og mere almindelige på vores byggepladser, men hvorfor er det egentlig sådan – hvorfor vælger flere og flere entreprenører at stille hegn op på arbejdspladsen.

Nedenfor har vi samlet 3 vigtige punkter, hvorfor du bør have et byggehegn rundt om din arbejdsplads.

 

Øger sikkerheden

Hegnet hæver tærsklen markant for, at forbipasserende kan beslaglægge ejendom, der tilhører arbejdspladsen. Det handler ikke længere kun om nogle få håndværktøj, der så hurtigt sælges online. En stigende tendens er store tyverier af materialer udført af kriminelle byggefirmaer, som de så bruger på deres byggerier. Mængden af ​​anmeldte tyverier fra byggepladser beløber sig til >DKK1 milliard, mørketallet er stort!

 

Skaber tryghed

Byggehegn redder liv. Mange børn er naturlige nysgerrige, unge ude for at skabe ballade, og folk i alle alderskategorier kan løbe risikoen for at forstyrre en byggeplads med vidtrækkende konsekvenser til følge.

 

Afgrænser

Byggehegn adskiller og sætter en væsentlig grænse op mellem uvedkommende og autoriserede personer. Det er ikke hvem som helst, der kører ind i en købmand, og derfor går der ikke hvem som helst ind på en bemandet byggeplads, hvor der er grænser. Hegnet er også en mulighed for iværksætterne til at vise, hvem de er, for der er store områder til at hænge reklamer op.

 

Samfundet uden byggehegn ville således have været en mere farlig og usikker verden, hvor sort arbejde mv. ville have været sværere at imødegå. Det sikrer, reder og afgrænser en arbejdsplads og er væsentlig for at kunne håndtere mere personlige forpligtelser og lignende.

 

Ligesom at adskille dessert fra forret med forskelligt bestik og tallerkener, skal du adskille de uautoriserede fra de autoriserede!

 

Kontaktinformation