<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Tyverisikring af varebiler Hvem skal gaa forrest
Autolock

Annonce

Tyverisikring af varebiler: Hvem skal gå forrest?

Indbrud i varebiler har været en tilbagevendende problematik for håndværkere. Det er heller ingen hemmelighed, at nogle håndværkere ikke vælger at anmelde indbruddene, fordi det ikke kan svare sig.

 

I Danmark er vi nået til et punkt, hvor vi skal til at tænke i sikring af varebiler. Det store spørgsmål er: hvem skal gå forrest?

Tager vi et kig på tallene fra en femårig periode. Et godt eksempel er perioden 2015-2019. I denne periode har danske håndværkere været udsat for indbrud i deres varebiler 17 gange om dagen i gennemsnit. Det er vel og mærke kun indbrud, som er blevet anmeldt til politiet.

Det er mange indbrud. Specielt, når vi tager Danmarks lille størrelse i betragtning. Men hvem skal gå forrest i kampen for at mindske antallet af indbrud? Er det håndværkerne selv, eller er det bilforhandlerne?

 

Danske håndværkere er i hvert fald begyndt at tænke sikring som et supplement til forsikring. Kigger vi på englænderne: De sikrer stort set alle deres værdier. Fra huse til varebiler. Måske med god grund?

Behøver det at være håndværkerne, som går forrest? Ikke nødvendigvis. Det kan også være bilforhandlerne. For ganske nyligt løftede Renault sløret for en ny varebil – dog uden en B-søjle. Det kan potentielt få stor betydning for den enkelte håndværker, hvis han/hun vælger en varebil uden en B-søjle.

 

Selvom den nye varebil fra Renault unægteligt kan rumme mere, er der dog en bekymring: Giver den ikke-eksisterende B-søjle ikke et incitament for tyvene, fordi den manglende B-søjle muligvis gør det nemmere for tyvene at komme ind i varebilen? Forsvinder wow-effekten så lidt i baggrunden på et tidspunkt?

Probably. Bør man alene af den årsag fravælge den nye Renault? Alle håndværkere kører rundt med dyrt værktøj og maskiner. Hvorfor højne risikoen for, at tyvene kan komme ind i varebilen? Det giver ikke meget mening. Tværtimod. Det er en smule ulogisk.

 

Så … hvem går forrest? Det virker til, at bilforhandlerne stille og roligt skubber bolden over på håndværkernes banehalvdel. Det er altså op til den enkelte håndværker selv at vælge, om de vil sikre deres værdier som et supplement til deres forsikring.

AutoLock hjælper vi gerne med sikring af dine værdier. Læs mere om os her.

 

Kontaktinformation
AutoLock
Tlf:77 77 77 00
Email:   kontakt@autolock.dk