<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sikring af varebiler Hvor ligger ansvaret
Autolock

Annonce

Sikring af varebiler: Hvor ligger ansvaret?

Mange håndværkere oplever indbrud i deres varebiler. Det er ingen nyhed, at håndværkere, desværre, heller ikke vælger at anmelde alle indbruddene. Det kan der være mange årsager til. Det skyldes ofte manglende tid.

 

Hvis vi kun kigger på Danmark, er vi så nået til et sted, hvor vi skal begynde at tænke i sikring af varebiler? Selvfølgelig som et supplement til virksomhedernes forsikringer.

 

Her er det store spørgsmål dog; hvor ligger ansvaret? Ligger det hos den enkelte håndværker, eller fx hos bilforhandlerne, eller måske et helt tredje sted?

 

I en 5-årig periode, fra 2015-2019, har danske håndværkere i gennemsnit været udsat for indbrud 17 gange om dagen. Det er dog kun de indbrud, som er blevet anmeldt til politiet. I AutoLock forventer vi, at der er et stort mørketal. Vi forventer altså, at mange håndværkere ikke gør noget, hvis de er udsat for tyveri i deres varebil eller i deres varebiler.

 

17 om dagen. Det er mange indbrud. Specielt, når vi kigger på Danmarks størrelse. Derfor er det også vigtigt at se på; hvor ligger ansvaret?

 

Det virker til, at danske håndværkere er begyndt at tænke i sikring af deres varebiler som et supplement til deres forsikring. Vi skal kun over på den anden side af kanalen, til England, for at se et helt andet niveau af sikkerhed; de sikrer nemlig alt. Fra huse til varebiler.

 

Men er det håndværkerne, som skal gå forrest i kampen mod indbrud i varebiler? Ikke nødvendigvis. Kunne bilforhandlerne spille en aktiv rolle i at komme de mange indbrud til livs? Ja, det mener vi.

 

Bolden triller lige nu kun i en retning. Og den ligger hos håndværkerne. Det virker til, at bilforhandlerne står lidt stille. De afventer. Som situationen er lige nu, så er det op til den enkelte håndværker aktivt at gøre noget.

Vil du sikre dine værdier, er det helt og aldeles op til den enkelte.

I AutoLock hjælper vi gerne med sikring af dine værdier. Læs mere om os her.

Kontaktinformation
AutoLock
Tlf:77 77 77 00
Email:   kontakt@autolock.dk