<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Indbrudsmaraton i det Sjaellandske
Autolock

Annonce

Indbrudsmaraton i det Sjællandske

Selvom der er en lille nedgang i indbruddende i disse coronatider, er der stadig overhængende sandsynlighed for at tyvene stadig er aktive. 

 

 

Midt- og Vestsjællands Politi beretter om hele  8 indbrud på natten mellem d. 4. og 5. november alene i Høng-området. Det er mange- og det betyder, at der er bander eller personer i gang med indbrudsturné.

Derfor er det vigtigt, at man er på vagt, og tager de præventive foranstaltninger der kan gøres i tide. Lad ikke tyvene få let spil. Derfor, som minimum forsøg at efterlev disse råd:

• Parker – om muligt – varebilen på en sådan måde, at det er besværligt at komme ind i den ad bag- eller sidedøre.
• Fjern særligt værdifuldt værktøj fra bilen
• Mærk værktøj med f.eks. en særlig farve, initialer eller firmanavn mv., så stjålet værktøj vil være sværere at afsætte for tyven og nemmere for politiet at identificere ejeren
• Biler, der parkeres i længere tid eller efter mørkets frembrud, bør parkeres, hvor der er belysning – og gerne i nærheden af beboelse. Undgå at parkere bilen på øde steder.

Dernæst er det helt uden tvivl, og overvejelse værd, at sikre varebilerne yderligere. Dette kan gøre med elsterne låse, alarm og trackere- alt etfre behov. 

Pas på og vær opmærksom på,at varebilerne ikke står sårbare hen. 

 

1637570130-3mh-indbrudvarebil
1637570805-a8lp5gviIntegreretls
 
 
 
Kontaktinformation
AutoLock
Tlf:77 77 77 00
Email:   kontakt@autolock.dk