<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Glemmer du nogle gange at laase din varebil
Autolock

Annonce

Glemmer du nogle gange at låse din varebil?

Det sker nogle gange. Du glemmer at låse varebilen. Eller din makker gør.

 

Det næste naturlige spørgsmål er så: Hvordan undgår du en situation, hvor varebilen bliver et ‘ta’-selv-bord’ for tyve i 2022?

Du kan gøre flere ting. Du kan benytte dig af vores huskeregel: “lås op, når du møder ind, lås, når du har fri”.

Eller du kan montere en smæklås. Det giver ro på bagsmækken. Nu er du i hvert fald sikker på, at varebilen er låst. Du kan med fordel kigge nærmere på en L4v-lås:

https://autolock.dk/shop/tyverisikring-til-varebil/l4v-doed-t-2/

Ønsker man ikke en smæklås, er der flere alternativer. Enten kan man vælge en lås med kombineret manuel og smækfunktion, hvor låsen har begge muligheder. Eller en permanent manuel lås. Ligegyldigt hvad du vælger, er det en klar forbedring af bilens etablerede låsesystem, som, ret beset, ikke er meget værd, hvis først en indbrudstyv er på vej ind i varevognen. Vi har løsninger til stort set alle varebiler, så overvejer du at sikre dig- eller din makkers bil, så tag fat i os.

 

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 77 77 77 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig med den bedste låseløsning til din varebil.

#AutoLock #detsikrevalg

Kontaktinformation
AutoLock
Tlf:77 77 77 00
Email:   kontakt@autolock.dk