Areco Profiles-samarbejde-Bach & Pedersen Fragt-solceller-web-1

Samarbejde om det grønne tiltag

 

Areco Profiles nye solcelle produkt er designet til stålplader, og kan også bidrage til andre spændende brancher, der vælger positivt at tage del i en grøn omstilling, der betaler sig.

 

Solceller på taget

Bach & Pedersen Fragt i Randers har netop forsynet de første to af deres lastbiler, der kører ud med stålplader for Areco Profiles, med Green Energy CIGS solceller. CIGS er en tyndfilmsteknologi, som ikke benytter grundstoffet silicium som aktivt stof. Cellerne indeholder ingen lodninger (bly) eller andre miljøbelastende stoffer, som er svære at sortere fra igen ved genanvendelse. Dermed er Areco Green Energy solcellerne klar til at bidrage til den grønne omstilling i mange forskellige brancher.


Torben Bach fra Bach & Pedersen Fragt udtaler:
"Ideen om at hele vores flåde kan udskiftes med el-lastbiler inden for få år er urealistisk. Vi hos Bach & Pedersen Fragt bakker fuldt op om den grønne omstilling, men målsætningen skal være realistisk. Blandt flere væsentlige aspekter er f.eks. det økonomiske aspekt i sådan et skift så voldsomt, at vores kunder vil mærke en signifikant stigning i deres priser, og det ønsker vi ikke. Vi har derfor monteret solceller på taget af nogle af vores lastbiler, der så tilkobles batteriet, og på den måde har den miljømæssig og økonomisk effekt på vores brændstofforbrug.”

 

Areco Profiles-samarbejde-Bach & Pedersen Fragt-solceller-web-2Et stigende strømforbrug på nyere køretøjer har fået Areco Profiles til at tænke innovativt og har i samarbejde med Bach & Pedersen Fragt om at fremme grøn transport som Areco Profiles anvender i deres udkørsel fra produktionen.

 

Ny teknologi

Denne løsning kaldes for MIPV og udnytter alle lysets farver, der genererer strøm uanset om køretøjet er i bevægelse eller ej - allerede inden øjet opfanger dagslyset. Det betyder, at du altid har strøm til dine opgaver, og panelerne kan klare alle former for afvaskning. Derudover er de ikke skyggefølsomme og er skabt fra vores eget udviklingscenter.


Grøn strøm

Der bruges en del strøm på ting som, tv, computer, køleskab, værktøj, monterede lifte samt deslige, og derfor monterer vi vores Green Energy CIGS solceller på køretøjer, så strømforbruget nedsættes. Du sparer ca. 8-10% brændstof og slider mindre på generatoren og du har altid opladet batterier.


Green Energy løsninger

Areco Profiles tilbyder Green Energy CIGS solcellerne i flere forskellige størrelser og til 3 forskellige profil bredder som kan efterkomme langt de fleste ønsker.

 

 

Kontaktinformation