proplen

Propellen står skarpt i sort stål

På nyt rækkehusprojekt centralt placeret i Vadum nordvest for Aalborg får carporte og redskabsrum et løft med sort stålbeklædning fra Areco.

 

Propellen er et nyt rækkehusprojekt til udlejning, centralt placeret i Vadum nordvest for Aalborg. Projektet indeholder 33 rækkehuse med en optimal indretning med entre med garderobe, to rummelige værelser, depot- og teknikrum, køkken/alrum med stue samt et hovedsoveværelse med tilhørende walk-in og ekstra badeværelse.

projekt-propellen_web_2
projekt-propellen_web_3
 
 

Alle rækkehusene har en overdækket carport med parkeringsplads. Til husene er tilknyttet depotrum og læhegn udført i sorte inddækninger og beklædning af Areco pandeplade med designspor. Multi-Byg A/S er hovedentreprenør og har stået for projektudvikling, arkitektprojekt og valg af materialer.

 

Læs også: Smuk arkitektur med facade- og tagbeklædning fra Areco Profiles

 

Vedligeholdelsesfri pandeplader med det rigtige udseende

Projektleder Anders Skagen fra Multi-Byg udtaler:

 

- Det vigtige for Multi-Byg var, at man fik anvendt vedligeholdelsesfri materialer, således at alt løbende vedligehold kunne undgås. Valget var bevist og nemt ved de sorte pandeplader med designspor fra Areco, da de havde det rette udseende og den rigtige pris.

 

Læs mere om projektet.

Kontaktinformation