projekter bolig

Projektboliger ved Gudenåen går i ét med naturen

Signatur Arkitekter har tegnet fire spændende projektboliger i første række til Gudenåen i Langå. Valget af facade- og tagbeklædning fra Areco Profiles sikrer, at husene indgår naturligt i de grønne omgivelser.

 

Projektet Langåhusene omfatter fire rækkehuse i halvandet plan med trempel mellem hver, og boligerne præges af både udsigt og højt til loftet. Det er  Signatur Arkitekter, der har tegnet boligerne, mens  KS Tømrer og Snedker har stået for opførelsen.
 
avejhusene_langa 2
 

Exceptionel beliggenhed og materialer af højeste kvalitet

Hver bolig udgør 138 m², inkl. to hemse samt privat redskabsskur på 9 m² og egen carport. Rækkehusene er opført som boliger i topkvalitet, hvor funktion, komfort, stil og æstetik smelter naturligt sammen. Den naturskønne adresse emmer af idyl, med grønne omgivelser, skoven og ikke mindst Gudenåen direkte for sine fødder.

 

Areco
 
De fire rækkehuse er forsynet med  Livingbetter/Ventilationsvinduer, hvor den indbyggede ventilation helt automatisk giver frisk, opvarmet luft. I kombination med en varmepumpe kan Ventilationsvinduer også give både varme og varmt vand. Alle materialer er velvalgte og af højeste kvalitet.
 
Areco-380
 

Pandeplader på tag og facade

Facade- og tagbeklædningen i Areco Profiles pandeplader er en traditionsrig plade, som i en årrække er blevet flittigt brugt til landbrugsbyggeri, men som i dag ligeledes benyttes i stor stil til erhvervsbyggeri, rækkehuse, parcel- og sommerhuse.

Læs også:

 Vinder af Danish Wood Award 2018 og Bolig-kategorien 2019

 

I Langåhusene er der brugt en irgrøn farve for at husene kan indgå naturligt i og med de grønne omgivelser.

Læs mere om projektet.

 

 

Videoen er lavet i samarbejde med:

Kontaktinformation