klassik

Klassiske biler får tag med karakter

Gubsø Garage er et helt nyt konference-, event- og oplevelsescenter, der åbnede i Søhøjlandet ved Silkeborg d. 13. juni 2021.  Centeret er grundlagt på en stærk passion for klassiske biler – ikke mindst Bugatti – og Areco Profiles har deres klassiske pandeplader været til at skabe lækre rammer.

 

Gubsø Garages ejer, Marc Vogel, har været vild med biler siden sin barndom, og som 17-årig købte han sin første bil – en rød Porsche 912 fra 1967, der i øvrigt kan ses i det tilknyttede Classic Car Museum. Marc Vogel, tidligere direktør for V2 Tobacco i Silkeborg, har hermed ført en af sine drømme ud i livet: Et ”arbejdende museum” med værksted for klassiske biler fra før 2. verdenskrig.

 

areco-nyhed-uge-24-786-1

Åbent hus på udvalgte dage

Foruden værkstedet rummer Gubsø Garage også restaurant, konferencefaciliteter, showroom og salgsforretning. Herfra vil Marc Vogel købe, istandsætte og sælge de klassiske veteranbiler.

 

Det er planen at åbne værkstedet for offentligheden på udvalgte dage hver måned, så man kan komme ind og se, hvordan bilerne istandsættes. Projektet er tegnet af Laban Arkitekter i Silkeborg, inspireret af den oprindelige Bugatti-fabrik i Alsace.

 

Læs også: Ny tagdækning i stål sikrer høj bæredygtighed

 

areco-nyhed-uge-24-380-ny

Karakterfuldt tag af klassiske pandeplader

Til taget er valgt den traditionsrige pandeplade 20/220 fra Areco Profiles, i farven Mørk Silver. Areco Profiles pandeplader har en garanti på op til 40 år og bruges til både nybyggeri og renovering, da profildesignet falder naturligt ind i både den moderne og den klassiske arkitektur.

 

Pandepladerne er 1080 mm brede og fås i ønsket længde, med og uden forstærkningsspor, og føres i alle de spændende nordiske farver. Der er et komplet sortiment i tilbehør til rådighed, der sikrer et flot design.

 

BESØGSCENTER GUBSØ GARAGE

Adresse: Gubsøbakken 5 og 14, 8600 Silkeborg

Arkitekt: Laban Arkitekter A/S, Silkeborg

Rådgivende ingeniør:

Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S, Randers

Entreprenør: Thomas Andersen A/S, Viborg

 

Læs mere om projektet.

Kontaktinformation