Areco Profiles-The Nordic Barnhouse Project-Solceller-web-1

Areco Green Energy CIGS solceller på The Nordic Barnhouse

 

Solceller klæbes direkte på taget, udført med sort Easy-Clickfals og 40 graders hældning. Villa Brink er et stramt nordisk hus med forbindelse til naturen, og det skal det fortsat være. Derfor monteres der nu de længe ventede Areco Green Energy CIGS-solceller som en markeds NYHED.

 

 

Solceller og arkitektur

Bygherre Bruno Jacobsen skriver: ”I august skal vi så i gang med solceller på huset. Da vi byggede huset, kunne vi kun få de traditionelle solceller i kassetter. Og må bare indrømme, at af den grund blev de dengang valgt fra. Solceller er en rigtig vigtig ting, men det er arkitekturen også. Jeg ved godt at den holdning deler vandene, men en løsning, der er en integreret med arkitekturen var det vi ønskede. De solceller vi har valgt at arbejde videre med er CIGS solceller, de er 3 mm tykke og vejer kun 2,2 kg pr. m². En løsning, hvor hver solcelle ligger mellem hvert spor på taget, og hvor der ikke bores hul i taget for montage. Vores tagproducent Areco Profiles har sammen med danske Green Energy lavet et produkt, som med en unik klæbeløsning monteres i hver bane på taget. Vi har valgt at montere et 10.35 kWp anlæg på sydsiden af værkstedsbygningen.”

 

”En lille aftenvideo af solcellerne - resultatet er fantastisk. En stort anlæg som er så fint integreret i arkitekturen og tagfladen - jeg er fan!” - Se video på Instagram

 

areco-profiles-the-nordic-barnhouse-project-solceller-web-3
areco-profiles-the-nordic-barnhouse-project-solceller-web-2
 
 


Easy-Clickfals tag

Valget af solceller er her til den brede båndudgave af sort Easy-Clikfals tag, der er kendt for de brede spor og den usynlige befæstelse. Easy-Clickfals har i de senere år oplevet en betydelig efterspørgsel, hvilket har resulteret i en udvidelse af programmet med flere profileringer, bredder og farver, og nu også CIGS-solceller, som forholder sig til designet.

 

Egenskaber

- Easy-Clickfals (klikfals) er et spændende alternativ til traditionel bånddækning

- Let og hurtig montering med kliksystemet, som er uden synlige skruer

- Easy-Clickfals (klikfals) kan anvendes på tage med hældning helt ned til 8⁰

- Vægt ca. 6 kg/m²

- Pladen leveres med flere typer overflader i flere farver

- CIGS solceller har dimensionerne 21 x 480 cm & 29 x 480 cm


Data Villa Brink

Arkitekt: BRUNOJACOBSENDESIGN

Bygherre: Bruno Jacobsen

Hovedhus med teenageafdeling samt tegnestue = 272 m²

Overdækning mellem teenageafdeling og hovedhus 3,8 x 7,4 m = 28 m²

Værksted / carport 20 x 7,4 m = 148 m²

 

 

 

Kontaktinformation