Areco-easy-click

Areco-Easy-Click-tagdaekning-blev-foretrukket-til-Soeparken-i-Ansager

I foråret 2020 påbegyndte boligselskabet ALFABO opførelsen af 25 moderne almene boliger på Hejrevej i den østlige del af Ansager ved Varde, beliggende ned mod Ansager Søpark. Bebyggelsen fremstår som en kombination af to etagers dobbelthuse samt rækkebebyggelser i ét plan. Boligerne er i varierende størrelser, der spænder fra 3 til 4 rum og med boligarealer fra 89-104 m². Arkitekt er RUM arkitekter, Horsens. Boligerne forventes klar til indflytning i 2021.

 

Let og hurtig montering

Som tagdækning har man valgt Areco Easy-Click, der efterhånden efterspørges meget til byggerier i stor skala, som alternativ til den traditionelle bånddækning. Falsning af siderne og ombukning ved tagfod er udført fra leverandørens side. Typen, som anvendes ved Søparken i Ansager, er med designspor og i farven Silver. Pladerne er lette og hurtige at montere med clicksystemet, uden synlige skruer.

 

Pladerne fra Areco Profiles leveres i fixmål tilpasset det enkelte projekt og i to designs – med eller uden designspor. Et tag med Areco Easy-Click af stål er både vandtæt, vindtæt og vejrbestandigt

 

easy-click_antracit

 

Overflade

Leveres med Green Coat- overflade, som er en økologisk belægning til stålbeklædning. En væsentlig andel af de traditionelle opløsningsmidler i malingen, baserede på fossil olie, er blevet erstattet af alternativer udviklet af rapsolie. Stålet og overfladebehandlingen danner tilsammen et bidrag til et bæredygtigt byggeri.

 

areco-profiles_soparken_easy-click_3
areco-profiles_soparken_easy-click_2
 
 

Egenskaber:

  • Kan anvendes på tage med hældning helt ned til 8°
  • Kan leveres i længder op til 12, 5 m
  • Dækbredde 510 mm
  • Pladetykkelse 0,60 mm
  • Vægt ca. 6 kg/m²
  • Pladen leveres med en 36 my mat Green Coat-overflade i flere farver og i alu-zink

 

Se mere her

Kontaktinformation