<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure om ajos
Om Ajos - mennesker og materiel

Annonce

Om Ajos - mennesker og materiel

>> Hent Ajos' generelle brochure.

Hvorfor Ajos? Fordi Ajos er en af Danmarks største og mest erfarne udlejere af materiel til mange typer af projekter og kunder. Hver dag året rundt leverer vi fx kraner, hejs, skure, strøm og pavilloner til projekter over hele Danmark. Og altid pakket ind i ekspertise og rådgivning, så dit materiel arbejder effektivt for dig.


Vi sørger for, at nogle af landets største byggepladser holder hjulene i gang, så alt skrider frem efter planen. At musikken spiller på rockfestivalen. Og at produktivitet og trivsel er i top, selv når de fysiske rammer er midlertidige. Det har vi gjort i mere end tre årtier.

Vi er ikke verdensmestre i alt. Til gengæld er vi blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i; kraner, hejs, skure, moduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning.

Lige nu er vi markedets førende på kraner, hejs og byggepladsindretning - og i top 3 på de øvrige områder. Og vi har konstant fokus på at blive endnu bedre.

Ajos løser opgaver for både bygge- og anlægssektoren samt virksomheder inden for industri, produktion, handel, service og medicinalbranchen, boligforeninger, offentlige institutioner - og mange andre områder. Derfor er vi vant til honorere vidt forskellige krav fra kunder i alle størrelser og med vidt forskellige behov.

En aftale er en aftale..!

Hos Ajos stiller vi krav. Både til os selv og til dig som kunde. Det gør vi for at sikre, at der er rene linjer fra A til Z - og at du aldrig er i tvivl om, hvad du kan forvente. Derfor starter vi ethvert samarbejde med at afdække dit behov, afstemme forventninger - og få en klar aftale på plads.

>> Hent Ajos' generelle brochure.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Industriholmen 69, 2650 Hvidovre
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-om-ajos