<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure midlertidige installationer
Stabil forsyning til din byggeplads

Annonce

Stabil forsyning til din byggeplads

>> Hent Ajos' brochure om midlertidige installationer.

Har du brug for midlertidig strøm, lys eller varme på din byggeplads? Ajos er en af Danmarks førende leverandører af midlertidige installationer af byggestrøm, belysning og opvarmning. Vi leverer vores ydelser til mange af landets byggepladser - og andre steder, der har brug for midlertidig strøm, varme eller lys.


Styr sikkert uden om faldgruberne

Det kan være svært at overskue det reelle behov for forsyning på en byggeplads med mange maskiner og aktiviteter - og ikke mindst konsekvenserne af at vælge forkert.

Er din forsyning ustabil eller underdimensioneret, er der stor risiko for udfald og driftsstop, der får både tidsplaner og driftsbudget til at skride. Derfor betaler det sig at tage erfarne fagfolk med på råd.

Ajos har nogle af branchens mest kompetente specialister inden for midlertidige installationer. Vi har mere end 25 års erfaring med dimensionering og rådgivning på området. Vi ved, hvilke faldgruber du skal undgå - og hvordan du sikrer dig en stabil og bæredygtig løsning med den bedst mulige økonomi.

>> Hent Ajos' brochure om midlertidige installationer.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Industriholmen 69, 2650 Hvidovre
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-midlertidige-installationer