<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure kvalitet service arbejdsmiljo og miljo
Omtanke og sund fornuft fra A-Z - kvalitet, service, arbejdsmiljø og miljø

Annonce

Omtanke og sund fornuft fra A-Z - kvalitet, service, arbejdsmiljø og miljø

>> Hent Ajos' brochure om kvalitet, service, arbejdsmiljø og miljø.

Ajos er en af Danmarks største og mest erfarne udlejere af materiel samt midlertidige installationer og bygninger. Hver dag året rundt leverer vi kraner, hejs, skure, strøm og pavilloner til mange forskellige projekter og kunder.


Og altid pakket ind i ekspertise og rådgivning, så dit materiel arbejder effektivt for dig. Vi er også landets førende på indretning og drift af store byggepladser.

Vi sørger for, at nogle af landets største byggeprojekter holder hjulene i gang, så alt skrider frem efter planen. At musikken spiller på rockfestivalen. Og at produktivitet og trivsel er i top, selv når de fysiske rammer er midlertidige. Det har vi gjort i mere end tre årtier.

Vi er ikke verdensmestre i alt. Til gengæld er vi helt i front på de områder, vi har valgt at specialisere os i. Og vi har konstant fokus på at blive endnu bedre - på alle de områder, der tæller for dig og din bundlinje, fx:

Kvalitet

Service

Arbejdsmiljø, sikkerhed og trivsel

Miljø

For i Ajos ved vi af erfaring, at omtanke, sund fornuft og et kompromisløst fokus på disse områder sikrer færre arbejdsulykker, maksimal driftssikkerhed, større tryghed og trivsel, et bedre miljø, øget effektivitet - og en sundere projektøkonomi. Gevinster, der alle har værdi for dig.

>> Hent Ajos' brochure om kvalitet, service, arbejdsmiljø og miljø.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Industriholmen 69, 2650 Hvidovre
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-kvalitet-service-arbejdsmiljo-og-miljo