<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure industri og produktion
.-.
Løsninger for industri-, produktions-, energi- og medicinalvirksomheder

Annonce

Løsninger for industri-, produktions-, energi- og medicinalvirksomheder

>> Hent Ajos' brochure til industri og produktion.

Sidder du med et projekt i en industri-, produktions-, energi- eller medicinalvirksomhed? Er du på udkig efter en løsning, der omfatter materiel til dit projekt? Skure og pavilloner til midlertidig udflytning af ansatte? Hejs til transport af personer og materialer? Strøm og lys, der holder det hele i gang. Eller andre løsninger med materiel?


Måske har du flere leverandører i kikkerten? Så ved du, at der er mange at vælge imellem. Men ved du også, at kun ganske få udlejere pakker dit materiel ind i ekspertise og rådgivning for at sikre dit projekt høj effektivitet, ekstra værdi og bedre bundlinje?
Ajos er en af dem..!

Vi kan levere en løsning med alt det materiel og de services, som du har brug for - til tiden og i en kvalitet, du aldrig behøver at sætte spørgsmålstegn ved. Og vi kan hjælpe dig med at sikre, at den bidrager med øget effektivitet, større trivsel og bedre bundlinje. Vi er også specialister i effektiv styring og drift af byggepladser og midlertidige faciliteter, som fx materiel samt moduler og pavilloner.

>> Hent Ajos' brochure til industri og produktion.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Bragesvej 2, 4600 Køge
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-industri-og-produktion