<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure hejs
.-.
Hejs til alle typer opgaver

Annonce

Hejs til alle typer opgaver

>> Hent Ajos' brochure om hejs.

Ajos’ hejsflåde består af et bredt udvalg af moderne materialehejs og personhejs. Alle vores personhejs er af mærket Alimak - verdens førende brand inden for bygge- og industrihejs.


Når du vælger en hejs fra Ajos, får du en driftssikker hejs af høj kvalitet, der er tilpasset din specifikke opgave. Vi har hejs, der løfter helt op til 3.000 kg. Uanset om din hejs skal transportere materialer, personer eller begge dele mellem to eller 20 etager, har vi en løsning, der matcher dit behov. Vi leverer også kranførerhejs til din Ajos-kran, hvis du har brug for det.

Ajos’ hejs løser mange typer af opgaver. Det er vores hejs, der transporterer mandskabet til tops i pylonerne på Storebæltsbroen, løfter cement døgnet rundt, når glidestøbningen af vindmøller og skorstene skal færdiggøres uden stop - og bringer passagerer op til jordoverfladen, hvis Metroen går i stå. Og det er blot et lille udpluk af de mange hejsopgaver, vi løser.

>> Hent Ajos' brochure om hejs.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Bragesvej 2, 4600 Køge
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-hejs