<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure festivaler og events
.-.
Få strøm, lys, varme og alt det andet til at spille fra start til slut

Annonce

Få strøm, lys, varme og alt det andet til at spille fra start til slut

>> Hent Ajos' brochure til festivaler og events.

Har du brug for midlertidig strøm, lys eller andet grej til din festival eller event? Ajos er en af Danmarks mest erfarne leverandører af midlertidige installationer af strøm, lys og andet grej til steder, der har brug for ekstra power og udstyr i en kort periode.


Vi sørger for, at musikken spiller til festivaler og koncerter. At der er strøm til byfesten og kræmmermarkedet. Og at tv-transmitterede sportsevents og filmoptagelser er oplyst korrekt.

Og det er kun en brøkdel af de opgaver, vi kan hjælpe med. Vi kan også levere hegn, overkørsler til kabler, skilte, mobile kontorvogne og meget andet udstyr.

Vælg Ajos. For din og publikums skyld.

Når du allierer dig med Ajos, er du sikker på, at alt spiller fra start til slut. Strøm og lys er dimensioneret korrekt. Kabler og el-tavler kan klare opgaven. Og du får nogle af markedets kraftigste og mest støjsvage generatorer. Går strømmen på scenen eller i madboden, har du altid en backup, der straks tager over - uden at publikum opdager det. Det er din garanti for, at både musik og frituregryder ’koger’ videre uden afbrydelse.

Med i pakken kan du også få 1-2 elvagter, der er på pladsen under hele afviklingen af dit event. Så har du altid hurtig hjælp inden for rækkevidde. Alle Ajos’ elvagter er uddannede elektrikere og specialister inden for midlertidige installationer af strøm og lys.

>> Hent Ajos' brochure til festivaler og events.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Bragesvej 2, 4600 Køge
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-festivaler-og-events