<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ajos brochure byggepladsindretning
.-.
Indret, optimér og driv din byggeplads professionelt fra A-Z

Annonce

Indret, optimér og driv din byggeplads professionelt fra A-Z

>> Hent Ajos' brochure om byggepladsindretning.

Du skal i gang med et stort byggeprojekt. Hvordan skal din byggeplads se ud for at understøtte projektet optimalt? Hvordan sikrer du dig, at mandskab og materiel arbejder sikkert og effektivt mod målet hver dag? At udfordringer bliver løst lynhurtigt, når de opstår? At opgaven bliver afleveret til tiden i den lovede kvalitet? Og at økonomien holder hele vejen?


Det har Ajos et kvalificeret bud på..!

Ajos er Danmarks førende aktør inden for etablering og drift af byggepladser. Vi har massiv erfaring fra nogle af landets største byggeprojekter (IKEA, KUA, Rigshospitalet m.fl.) - og vi hjælper også gerne dig med at få din byggeplads til at køre sikkert, professionelt og optimalt.

Kan byggepladsindretning betale sig?

Etablering og drift af byggepladser kræver stor ekspertise, overblik - og styr på alle detaljer. Derfor giver det god mening at lade en professionel aktør som Ajos stå for den samlede opgave. Det er ganske enkelt den nemmeste, mest effektive og billigste løsning for dig.

Når du overlader styrepinden til Ajos, tager vi os af ALT. Både de tunge opgaver som opsætning og drift af maskiner og udstyr, monitorering, logistik, dialogen med myndighederne - og koordinering med de øvrige aktører på pladsen. Og serviceopgaver som rengøring, kantinedrift, viceværtfunktion og vagtpatruljering mv.

Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Bragesvej 2, 4600 Køge
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
ajos-brochure-byggepladsindretning