<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Salg og udlejning g r h nd i h nd
.-.
Salg og udlejning går hånd i hånd

Annonce

Salg og udlejning går hånd i hånd

Ajos har knækket koden. Firmaet kan få salg og udlejning til at fungere sammen på nicheområdet kraner

 

Internationalt er det velkendt inden for mange områder. Udlejning og salg af maskiner fungerer fint sammen. I Danmark har det vist sig problematisk indenfor entreprenørmateriel, men det fungerer fint for Ajos’ kranafdeling.

 

- Det er slet ikke noget, som vi eller kunderne tænker på. Vi udlejer Potain tårnkraner og semimobile kraner, og samtidig sælger og servicerer vi kranerne som officiel forhandler, fortæller afdelingsleder for kran og hejs, Henrik Jochimsen, Ajos.

 

- For det første er vi meget åbne om begge roller. Vi er først og fremmest et udlejningsfirma, og én af de kunder, der har købt kraner hos os i år, lejer vi ud til, når de har særligt travlt. Det er også os, man ringer til, når man mangler reservedele til en Potain-kran, og for nogle af kunderne håndterer vi også opsætning og montage både af deres egne kraner og af lejede kraner, siger Henrik Jochimsen.Ajos har solgt flere kraner i år blandt andet til udlejningskunder, som ønsker egen basisflåde og vil leje til spidsbelastninger. Også til firmaernes egne kraner, benyttes Ajos’ montører til opsætning og service.

 

To af de solgte kraner i år er leveret på Grønland, hvor de fungerer på en fiskefabrik og håndterer kasser med rejer.

 

De to kraner til Grønland var henholdsvis en Igo 21 og den helt nye model Hub 2230, som har variabel anhugningshøjde. De to kraner serviceres af et lokalt firma, som har den nødvendige knowhow om kraner.

 

De to andre solgte kraner er begge model Igo T-130 og er leveret til et dansk bygge- og entreprenørfirma, som udfører meget in sito betonarbejde.

 

Teknisk chef Jørgen Saabye fortæller, at firmaet i forvejen har flere kraner og blandt andet en Igo T-130. Ajos leverer i forvejen service og monterer kranerne for firmaet.

 

- Den nye kran har en rækkevidde på op til 50 meter og en maksimal løfteevne på otte tons. Kunden kender krantypen særdeles godt og må være tilfreds med den, når de køber yderligere en, siger Jørgen Saabye.

 

Afdelingsleder Henrik Jochimsen lægger vægt på, at Ajos besidder den nødvendige faglighed og ekspertise til at levere kraner.

 

- Det en speciel opgave at sælge kraner. Der går mange beregninger forud, og typisk sparrer vi grundigt med kunderne om deres behov og forventninger til deres nye redskab. Alene logistikken kræver erfaring. En kran bliver leveret på en række lastvognstræk, og til Grønland skulle de pakkes i containere. Hele den proces kræver meget regnekraft og de nødvendige kompetencer hos vore medarbejdere, og det besidder vi heldigvis, siger Henrik Jochimsen.

 

Ajos har 14 kranmontører med de krævede certifikater ansat.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i:  Tårnkranersemimobilkranerpersonhejs og materialehejsskuremodulerpavilloner, midlertidige installationer, fx  strømbelysningafspærringopvarmning og affugtning samt  byggepladsindretning og  byggepladslogistik.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Bragesvej 2, 4600 Køge
Tlf:7025 6363
Email:   ajos@ajos.dk
Salg-og-udlejning-g-r-h-nd-i-h-nd