Ajos køber trailergenerator for at øge fleksibiliteten

Annonce

Ajos køber trailergenerator for at øge fleksibiliteten

Reaktionstiden er stadig vigtigere. Derfor køber Ajos trailergenerator, som kan spændes efter en bil og dermed rykke ud omgående til nedbrud eller mindre events

 

Reaktionstiden spiller er stadig større rolle. Kundernes oppetid er afgørende på materiellet, og det gælder også elforsyning.

 

- Vi oplever jævnligt, at elkablerne på en byggeplads bliver gravet over. Det betyder i mange tilfælde, at hele byggepladsen bogstavelig talt går i sort, fordi alt fra belysning over værktøj til kraner er afhængigt af strøm, og vores egen skurby kan heller ikke fungere uden strøm, fortæller Jan Frandsen, der er sektionsleder for Midlertidige installationer hos Ajos

Afdelingschef for midlertidige installationer

a/s.

 

- Når byggepladsen bliver lammet på den måde, gælder det om at få udbedret skaden hurtigst muligt. Det har vi også gjort hidtil, og i nogle tilfælde er den hurtigste løsning en mobil generator, som vi måtte leje ind. Nu har vi tjekket op på, hvor meget vi lejer, og det viste sig, at der er basis for at købe.

 

- Den fleksible generator betyder, at vi kan løse opgaver her og nu. Det er en stor fordel og et stort fokusområde for Ajos at være i stand til at hjælpe kunderne med kort frist. Det er et vigtigt konkurrenceparameter, at vi kan rykke hurtigt ud med effektiv hjælp på kundernes problemer, siger Jan Frandsen.

 

- Når vi først har en generator, der er let at spænde efter en almindelig bil, har der også vist sig at være et større marked end forventet. For eksempel anvender vi den også til mindre events, og lige nu er den ude til en lille festival, hvor arrangørerne ikke kunne skaffe strøm nok, fortæller Jan Frandsen.

 

De hidtidige brugere af den nye generator har været fuldt tilfredse. Den kan løse opgaver her og nu. Fleksibiliteten følger med ud til kunden, og der kræves ingen installationer og ingen specielt indrettet plads. Det er bare at sætte stik i kontakterne.

 

Den nye generator er af mærket Atlas Copco, som er en meget driftssikker og stabil model. Det er vigtigt for Ajos at have stor driftssikkerhed på sit materiel, og specielt en generator er ofte ”fødekanal” til andre af Ajos’ installationer.

 

Ajos’ afdeling for midlertidige installationer leverer blandt andet midlertidig strøm og fordeler det via diverse tavler og kabler med tilhørende belysning samt opvarmning og affugtning.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i:  Tårnkranersemimobilkranerpersonhejs og materialehejsskuremodulerpavilloner, midlertidige installationer, fx  strømbelysningafspærringopvarmning og affugtning samt  byggepladsindretning og  byggepladslogistik.
Kontaktinformation
Ajos a/s
Godthåbsvej 4, 7100 Vejle
Industriholmen 69, 2650 Hvidovre
Tlf:7025 6363
Email:  
Ajos-k-ber-trailergenerator-for-at--ge-fleksibiliteten
Service
Læs avisen online
Nyheder i din mailboks
Bygge & Anlægsavisen
Kontakt 
Medieinformation
Tip redaktionen!
Annoncer
www.bygge-anlaegsavisen.dk
Nyheder
Nybyggeri og renovering
Produktnyt
Motor/Transport
Profiler
Messer
Bygge- & Anlægsavisen

Bredgade 36. 1. Sal - Forhuset                               
1260 København K
CVR: 28890346
 
Telefontider:
Mandag - Fredag:    09.00 - 16.00
Hovednummer:     +45 3344 5555