<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Plads til at laere Gode midlertidige lokaler sikrer skolearbejdet
Adapteo

Annonce

Plads til at lære: Gode midlertidige lokaler sikrer skolearbejdet

Skoler og institutioner åbnes gradvist, og hos Adapteo vil man med sine pavillonløsninger gøre deres for, at det foregår i gode, trygge rammer.

 

Det anbefales, at børn og lærere har god plads omkring sig. Der skal undervises i mindre grupper og kun indenfor samme klasse i godt ventilerede lokaler med øget udluftning. Og så skal der etableres faste rutiner for håndvask blandt både børn og personale.

 

Dette er blot et udpluk af de skærpede forholdsregler, som Sundhedsstyrelsen har udarbejdet i forbindelse med den gradvise åbning, men det er ikke altid en mulighed i landets eksisterende skole- og institutionsbygninger. Derfor er Adapteo beredte til at hjælpe med at skabe rammerne, der kan forebygge pladsmangel.

 

- De sidste par måneder med Covid-19 har vist sig at være en udfordring for Danmark. Hos Adapteo forsøger vi at bidrage til, at samfundet kommer så helskindet igennem corona-krisen som muligt. Adapteo tilbyder hurtige, fleksible og omkostningseffektive løsninger der dækker alle institutions- og skolerelaterede plads og lokale behov. For eksempel fra få klasselokaler til en komplet skole. Adapteo har omfattende erfaring med at skabe hele skoleløsninger der er til fordel for eleverne og lærere/skolepersonales velvære. Og det er vigtigt for os – både som virksomhed og som mennesker, der arbejder i Adapteo, siger Mads Blom, Adm. Direktør for Adapteo A/S.

 

School-Siilinjarvi-Finland-C90-2019-4_1600

 

Læs også: Interview med Head of Sales hos Cramo Adapteo A/S, Anne Adstofte: Stigende efterspørgsel på bæredygtigt, midlertidigt og fremtidssikret byggeri

 

For at sikre det bedste læringsmiljø for både elever og lærer i alle aldre skal et optimalt læringsmiljø altid indeholde følgende grundlæggende funktioner: god lydisolering og akustik til uforstyrret læring, ideelle rumtemperaturer til komfort, god og rigtigt belysning af hele rummet, passende faciliteter som toilet- og vaskerum, rengøringsvenlige materialer for et sundt indeklima, og selvfølgelig i fuld overensstemmelse med bygningsreglementet samt de nye regler fra Sundhedsstyrelsen.

 

- Adapteo er klar til at levere og montere pavillonløsninger til skoler og institutioner i hele Danmark og har en stor lagerbeholdning stående klar. Pavillonmodulerne har forskellige størrelser og funktioner og kan indrettes som ekstra lokaler til skoler, børnehaver og vuggestuer. Fælles for dem alle er den praktiske og rengøringsvenlige indretning samt ikke mindst det gode indeklima. I alle vores pavillonløsninger er integreret ventilation med varmegenindvinding nemlig en selvfølge. Vores ventilationsanlæg sikrer, at luften i lokalet udskiftes op til 3-4 gange i timen, hvilket er tæt på en fordobling af almindelig luftudskiftning, siger Mads Blom, Adm. Direktør for Adapteo A/S.

 

Uge 18-1_1600
Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com