<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ned og opskaler dine kvadratmeter efter behov
Adapteo

Annonce

Ned- og opskaler dine kvadratmeter efter behov

Ethvert byggeri er en langtrukken affære, hvilket ikke stemmer overens med det moderne arbejdsmarkeds stigende behov for fleksibilitet. Er kontoret for småt eller for stort, så er det ikke til at ændre på. Medmindre man vælger de modulære pavillonløsninger fra Adapteo, der kan tilpasses virksomhedens akutte og langsigtede behov. Oven i dette kan pavillonerne levere et indeklima i særklasse.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Corona-pandemien har resulteret i et stigende behov for plads således, at man kan akkommodere sine medarbejdere på forsvarlig vis. Men plads er da ikke noget, der kan op eller nedskaleres efter behov? Jo det kan det, hvis man spørger Head of Sales Claus Haastrup fra Adapteo, der har specialiseret sig i at tilbyde fleksible og midlertidige pavilloner til alt fra skoler, institutioner, beboelse, kontor og plejefaciliteter, samt i den senere tid vaccination- og testcentre.

 

- Pandemien har skabt et akut behov for mere plads. Vi har brug for flere kvadratmeter til færre mennesker for at overholde alle afstandskrav m.m. Men på sin vis er situationen ikke helt ny set fra vores side, for der har altid været behov for fleksible rum. Se bare inden for byggebranchen, hvor mange tegnestuer hyrer teams ind til tidsbegrænsede projekter. De skal have gode kontorfaciliteter, men det er kun i en begrænset periode. Her giver det jo ingen mening, at man forsøger at bygge nyt, da det tager længere tid end selve projektansættelsen. Og når de engang er ude, er det jo også dyrt at drifte en masse henlagte kvadratmeter, fortæller Claus Haastrup og fortsætter:

 

- Her giver det mening at indkøbe et modulært pavillonsystem, der kan skræddersys til de aktuelle behov. Kommer der flere folk ind på sagen, udvides pavillonen, fraflytter folk, kommer vi og henter et eller flere moduler med det samme. Bygninger kan ikke op og nedskaleres fra dag til dag, men det kan vores pavilloner.

 

Adapteo0770-Edit_Stellan-Stephenson

 

Samme kvalitet som permanent byggeri

Og når man taler om pavilloner fra Adapteo versus permanent bebyggelse, er der bortset fra fleksibiliteten ikke den store forskel:

 

- Vores pavilloner har et utrolig godt indeklima, som er fuldt på højde, og i nogle tilfælde bedre, end permanente bygninger. De kommer alle med mekanisk ventilation og evt. solceller, store vinduespartier med naturligt lysindfald og en god akustik, hvilket er essentielle parametre for tilfredse og produktive medarbejdere. Vi har spurgt vores brugere og 90 % af dem oplever faktisk et bedre indeklima i vores pavilloner end de er vant til. Det er også en af grundene til, at mange af vores kunder forlænger lejen eller overvejer at gøre de midlertidige kontorer til en permanent løsning, siger Claus Haastrup.

 

Og opstår der et akut behov er Adapteo klar til at rykke ud:

 

- På blot få uger kan vi opsætte 1.000 kvm, der er fuldt indrettet og skræddersyet til kundens behov. Det eneste det kræver er, at vi sættes grundigt ind i kundens ønsker og krav, herefter handler det blot om at indrette, levere og opsætte modulerne, uddyber Claus Haastrup.

 

Adapteo0457-Edit_Stellan-Stephenson

 

Et opgør med byggeriets ressourceforbrug

Men hvilken klimapåvirkning har pavillonløsningerne?

 

- Vores kunder er meget klimabevidste, og de stiller store krav til vores pavilloner. Derfor har vi gennem lang tid arbejdet på at konstruere nogle modulære løsninger, der foruden en lang levetid, også kan re- og upcycles uden besvær. Man skal huske på, at 80 % af alt vores affald kommer fra byggeriet. Tænk på alle de bygninger, der allerede fra deres fødsel er forældede og efter ganske få år skal nedrives. Det bliver sværere og sværere at forudsige fremtidens behov også indenfor byggeriet, og derfor vil fleksible pavillonløsninger være attraktive, set med både de praktiske og klimabevidste briller, afslutter Claus Haastrup.

 

Læs også: 1.500 m2 pavillonbygninger danner rammen om nyt COVID-19 testcenter

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com