Akusto - 1

Skolernes indeklima

Endnu engang er skolernes indeklima et emne til diskussion. Dårlig luft og støj har længe været til debat.

Vi kan ikke hjælpe med den dårlige luft i lokalerne, men vi kan være med til at dæmpe støjen.

 

97055 Areco Sweden AB Ideas AB 1200px
Akusto - 2
Akusto 4
 
 

Når der er dårlig akustik i et klasselokale, opstår der en masse unødvendig støj. Der er tit en masse baggrundsstøj, denne støj gør det svært at koncentrere sig og modtage læring. Det er ikke kun eleverne der påvirkes af al den støj. Det giver også et dårligt arbejdsmiljø for underviserne. Så når akustikken er dårlig skaber elever og undervisere ubevidst et højere og højere støjniveau. Derfor vil det være en gevinst for både elever og undervisere at der gøres noget ved akustikken. Det gælder ikke kun i klasseværelserne men også i fællesrummene.

Det er vigtigt at få brudt lydens vandring i rummet. Når den er brudt, er det nemmere at få styr på støjen, og så vil det være muligt at skabe et roligt og godt læringsmiljø som alle vil drage fordel af. Når støjen er reduceret, vil der også være færre forstyrrelser i klassen.

Vi har mange års erfaring med akustik og støjdæmpning. Vi har stor ekspertise omkring hvilke materialer og produkter, der er de rigtige og gavner jer bedst. Det er vigtigt for os at I får den rigtige løsning og bliver glad for denne. Lad os sammen finde en løsning der virker for jeres institution.

Synes du dette lyder spændende så kontakt Accu-Dan A/S - Støjdæmpning – 7484 1800 for en uforpligtende samtale.

Kontaktinformation